Love&Sex

Ludo zabavno! Pronašli smo seks-savjete za mlade žene iz 1894. godine

 • Supruga pastora L.D. Smythersa napisala je davne 1894. godine knjigu namijenjenu mladim ženama – s uputama kako postati dobra supruga
 • Da živiš u 19. stoljeću sada bi čitala da ako želiš biti dobra supruga seks moraš ograničiti na dva puta tjedno, a pritom trebaš ugasiti svjetlo i ne pustiti ni glasa
 • Ako kojim slučajem muškarac počne zavoditi lascivnim razgovorom, žena treba biti "pametnija" i okrenuti na neku drugu temu poput - "što misliš o našim novim zastorima?"

Pošto su dužnosti dobre supruge i seksualne aktivnosti, dobra gospođa pastorka smatrala je kako treba napisati neke seks-savjete za bračne parove. Ne možemo reći kako bi nam ti savjeti pomogli – upravo suprotno! Uostalom, pročitaj sama…

 | Autor: Amazon Amazon

Većina muškaraca je prirodno perverzna

Gospođa Ruth Smythers je vjerovala kako je većina muškog roda perverzna te da se oni nikako ne mogu obraniti od svojih primitivnih instinkata i sigurno će nebrojeno mnogo puta pokušati to prenijeti u praksu u spavaćoj sobi – a to treba znati i svaka pametna supruga. Ovi savjeti ne odnose se na seks općenito, nego i na ljubljenje „odvratnog suprugova tijela“.

Možda vas zanima Muškarci kažu da su ovo najveće pogreške žena u seksu. A koje su njihove? Rubrika Love&Sex Love&Sex  

Pametna supruga nosi pamučnu spavaćicu 

Debela pamučna spavačica obavezna je uniforma pametne supruge. Prvenstveno zato jer se za vrijeme seksa ne smije cijela razgolititi, nego smije eventualno osloboditi tek dijelove tijela koji su potrebni za seksualni čin. I muškarci trebaju zadržati na sebi pidžamu te smiju pokazati tek minimum kože - jer…

…nije dopušteno gledati golog supružnika

Pametna supruga nikad ne smije dopustiti svom suprugu da je vidi golu. I nikada ne smije vidjeti njegovo potpuno golo tijelo. 

Ugasi svjetlo, tišina i mir

Ako dođe do seksualnog čina (naravno, odjeveni ste oboje), žena obavezno treba ugasiti svjetlo te ne smije pustiti ni glasa. Naime, muškarac ne smije pomisliti da joj se seks možda sviđa pa ga ne smije ohrabrivati da na njoj prakticira svoje perverzne seksualne prakse ili da skine pamučnu pidžamu i spavaćicu. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Nema ljubljenja u usta! 

Ako suprug za vrijeme ili prije seksa želi poljubiti suprugu u usta, pomaže lagano okretanje glave u stranu kako bi njegov poljubac završio na obrazu. 

Ako pokuša skinuti tvoju odjeću – znaš već, debelu, pamučnu – i želi te možda poljubiti negdje drugdje, dobra supruga će brzo vratiti odjeću na svoje mjesto te mu reći da mora otići na toalet. 

Možda vas zanima Ispovijest djevojke sa seksi-telefona: "Šokiraju me nevjerojatnim maštarijama, a ja se moram uživiti u svaku..." Rubrika Život Život

Prljave riječi su krajnje nepoželjne 

Ako će muškarac, perverzan kakav jest, pokušati zavesti svoju suprugu lascivnim razgovorom, pametna supruga će se trivijalnim i neseksualnim pitanjem izvući iz te neugodne situacije. „Što misliš o našim novim zastorima?“ ili „Tvoja majka sutra dolazi na večeru?“ – takva pitanje će ga sigurno zbuniti. 

Nakon seksa kao i prije seksa 

Dobra supruga ne smije dopustiti suprugu da nakon seksa dođe na glupu ideju te pomisli da bi takvo što mogli češće raditi. Naime, i tu vrijedi jedno važno pravilo: 

Seks je dopušten najviše dvaput tjedno 

Dobra supruga će napraviti sve da ograniči seks na najviše dva puta tjedno. Ubuduće će se potruditi da se tijekom braka to još smanji. Ono što može pomoći, primjerice, jest gluma (bolesti, glavobolje, umora…). 

Ako ima seksa, to je isključivo preko volje

Općenito vrijedi sljedeće: ako ima seksa, onda to mora biti jako rijetko i preko volje – sjeti se gašenja svjetla i tišine. Ako se dobra supruga toga neće držati, lijep brak bi mogao propasti. Naime, moramo imati na umu da su muškarci perverzni i žele seks svaki dan – a to bi više sličilo orgiji nego braku, zar ne? 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Uz moto „seks služi isključivo za reprodukciju“ te ne smije pričinjavati zadovoljstvo ni zabavu, pastor i njegova supruga imali su očito prilično ispunjen bračni život. Na sreću, danas je situacija drugačija te ovakvi savjeti služe za razbibrigu te da se malo nasmijemo u društvu s frendicama. 

P.S. Ako se netko od tvojih prijateljica uskoro udaje, imaš „dobre“ savjete za nju – sigurno će je dobro nasmijati. 

POGLEDAJ VIDEO: Znaš li da si genijalna?

Photo: Thinkstock / Spencer Davies
 • Važna obavijest
  Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
 • vi

  NICE AND GOOOOODDDDDD
 • velod

  I am making 10,000 Dollars at home own laptop .Just do work online 2 to 4 hour properly . so i make my family happy and u can do Check it out what i do…......w­w­w­.­e­a­r­n­7­5­.­c­o­m
 • Lucija54

  ako vam treba pomoć u bilo kojem aspektu života, želim da kontaktirate dr. alabu, on je savršeni bacač čarolija za to, pomaže mi u braku i trenutno sam presretna, možete ga kontaktirati na e-mail- (dralaba3000 @ gmail.com) možete ovog velikog ... prikaži još!