Love&Sex

Koji je najbolji seksualni položaj za tebe, prema tvom horoskopskom znaku?

  • Imaju li zvijezde veze s preferencijom onoga što bismo mogli voljeti u spavaćoj sobi
  • Astrologija kaže da za svaki horoskopski znak postoji savršen seksualni položaj
  • Koji to znakovi najviše vole intimnije poze, a koji su pravi ekstravaganti i uživaju u svemu neobičnom?

Seks je osobna stvar i osobnog doživljaja. Pozicije koje volimo ovise o našoj individualnosti. Ali što ako tvoj afinitet prema misionarskoj pozi ima malo veze s tvojim zvjezdanim znakom? Zvijezde ne moraju biti savršeno posložene kako bi doživjela istinski ljubavni trenutak sa svojim partnerom, ali mogu pridonijeti tome koji je najbolji položaj za tebe prema astrologiji i tvom horoskopu. Pa pronađi najbolji položaj prema onome što kažu zvijezde.

Ovan: Sjedeći lotus

Vatreni i kreativni Ovan je vođa i željet će preuzeti odgovornost u spavaćoj sobi. Ali vole i biti malo lukavi. Položaj sjedećeg lotosa drevan je položaj s prekriženim nogama (kao za jogu) koji daje obilje intimnosti licem u lice, ali im omogućuje unošenje malo agresije, što se Ovnovima uvijek sviđa.

Bik: Obrnuta kaubojka  

Bikovi uvijek vole dominaciju pa je svaki položaj koji im omogućuje da potvrde svoju dominaciju dobrodošao. Ova klasična pozicija djevojke na vrhu siguran je način da svojim partnerima daju do znanja tko je šef. 

 | Autor: shutterstock shutterstock Par u krevetu

Blizanci: Pseći stil

Iako su najpoznatiji po svojoj dualnosti - koja također može biti od koristi u spavaćoj sobi - ovi zračni znakovi također su prilično energični. Doggy (pseći) stil omogućit će im da iskoriste dio one energije koja se obično usmjerava u njihov svakodnevni život. Također možeš očekivati ​​puno prljavih priča od ovih brbljavih i duhovitih znakova.

Koji broj seksualnih partnera te čini privlačnom za vezu Možda vas zanima Istraživanje tvrdi: ovaj broj seksualnih partnera čini te privlačnom za vezu u očima partnera Rubrika Love&Sex Love&Sex

Rak: Misionarska poza

Nježni i osjećajni, Rakovi se bave intimnošću. A ništa ne govori "volim te" više od misionarske poze. Ovi izrazito emocionalni znakovi vole uspostaviti kontakt očima dok su u naručju svojih ljubavnih partnera i duboko osjećaju sve emocije. Zato se nemoj zapanjiti kad u trenutku mogu zaplakati, vrištati ili se čak smijati.

Lav: Baletan 

Dramatični Lavovi poznati su po svojoj strasti, snazi ​​i drami, pa se ona zaista može izraziti u ovoj poziciji. Ovi znakovi također se vole pokazivati, pa tamo gdje će većina ljudi zahtijevati određenu potporu u seksualnim položajima od svojih partnera, očekuj da Lavovi pokažu svoju fleksibilnost, čak i ako to znači postavljanje nogu sve do ramena svog partnera.

Djevica: Spooning

Na zapadu je ova poza poznata kao spooning što bi se kod nas prevelo kao "žlica". Ime potječe od načina slaganja žlica na način da potpuno prijanjaju jedna uz drugu. Djevica zasniva sve na čistoći i nevinosti, tako da im je vrlo važno da se osjećaju ugodn s partnerom. Ovaj je položaj jednostavan i podcijenjen, ali to je sjajan način da uspostaviš intimnost i vezu - čak se možeš i držati za ruke.

Vaga: 69

Vage stvaraju ravnotežu u svim aspektima svog života, pa ima smisla da se isto odnosi i na spavaću sobu. Ova je pozicija njihov pravi saveznik, jer je jednako važno kako biti zadovoljan, toliko i zadovoljiti svog partnera.

Zgodni Bali-beg samo jednom fotografijom pokazao što misli o glasinama o svome razvodu

Škorpion: Stojeća 69 poza

Škorpioni su poznati po tome da vole eksperimentiranje, pa je tako za njih najbolja poza: ona neobična! Iako šezdeset i devet na stojećki nije najpraktičniji položaj, ovom znaku se upravo to sviđa.

 | Autor: shutterstock shutterstock Par u krevetu

Strijelac: Kaubojka

Strijelac voli avanturu i ovu poziciju mogu isprobati bilo gdje da se nađu - bilo da je to na balkonu prekrasne vile ili u kampovima nacionalnog parka. Život im je najzabavniji kad ovi vatreni znakovi žive na rubu.

Jarac: Lotus na sofi

To je poput sjedećeg lotosa, ali s dodatnom potporom za leđa. Poznato je da su ovi zemaljski znakovi šefovi u svemu što rade, pa se, naravno, ne boje preuzeti odgovornost u spavaćoj sobi. Uz sjedeću garnituru za kauč, Jarčevi mogu svog partnera postaviti točno onako kako žele i podivljati bez brige da će ozlijediti leđa svog partnera.

Koliko dugo žene zapravo žele da traje seks? Možda vas zanima Teško je izmjeriti što je dobar seks, ali evo izračuna koliko minuta je malo, taman ili previše Rubrika Love&Sex Love&Sex

Vodenjak: Stojeća pseća poza

Samozatajni Vodenjaci voljet će donijeti preokret u spavaću sobu s ovim položajem. Nepredvidljiv je i voli nekonvencionalne stvari. Upravo zbog toga stojeći pseći položaj mu može biti najdraži položaj u seksu. Činjenica je da ova poza nije najekstremnija, ali ipak najljepše zadovoljstvo može donijeti jednom Vodenjaku.

Ribe: Bočni polažaj

Pod vladavinom Neptuna - boga oceana - ovaj položaj, koji oponaša ravnomjerno ljuljanje valova, zasigurno će ove riblje znakove dovesti do cilja. Ne samo da će omogućiti dubok prodor, već će im pomoći i da održe stabilan tempo, za kojim žude i izvan spavaće sobe.

Photo: shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    bočno