Love&Sex

Kakve veze ima glazbeni ukus sa seksom? E, pa ljubitelji 3 glazbena žanra baš znaju uživati

  • Imaš formirani glazbeni ukus, no jesi li znala da on ima veze i s tvojim seksualnim životom?
  • Provedena je anketa na 1000 ljudi i otkriveno da ljubitelji određenog žanra najviše uživaju u seksu
  • O r'n'b-ju i popu ni riječi...

Iako ti se nekad čini kako stihovi nekih tebi dragih pjesama opisuju baš tebe i to čak u intimnim situacijama, vrijeme je da to preispitaš. Naime, kako stoje stvari u seksu i još važnije koliko ćeš ti uživati u njemu govori anketa koja je obuhvatila 1000 ispitanika, a napravljena je na zahtjev portala 'Tickpick'.  Postavljala su se pitanja o ukusima u glazbi, ali i ljubavnom životu. Ovim istraživanjem željeli su doznati koji žanr ima najbolji utjecaj na seksualni život. 

Broj 1: country glazba

Možda će te začuditi, ali na prvo mjesto se smjestila country glazba. Čak 66,3 posto fanova ove vrste muzike kaže da je zadovoljno svojim seksualnim životom. Vrsta glazbe koja je originalno nastala u južnom i zapadnom dijelu Sjedinjenih Američkih Država često istražuje seks u smislu povezanosti i intimnosti unutar partnerskog odnosa. Također ljubitelji ovog žanra u 47,7 posto slučajeva odnose vole začiniti igranjem uloga dok 36,9 posto ispitanika voli analni seks. No, samo njih 49,9 posto koristi zaštitu tijekom seksa, a 25 posto ih prakticira seks za jednu noć. Što nije baš pametno, mada ova neobuzdanost podržava rezultat o najuzbudljivijem seksualnom životu kauboja i kaubojki.

Možda vas zanima Seks-lista: Evo koje su najslušanije pjesme za vrijeme vođenja ljubavi Rubrika Love&Sex Love&Sex

Broj 2: blues

Na drugom mjestu je blues. Prema istraživanjima ova vrsta muzike najviše napaljuje svoje slušače. Njih 64,3 posto izjavilo je kako imaju najbolji seks gdje god se nalazili. Također oni su se našli i na prvom mjestu po trajanju seksa jer on u prosjeku traje 16 minuta. Kad je riječ o položajima u seksu, 34,5 posto ljubitelja bluesa vole biti gore. Njih 59,3 posto koristi kontracepciju tijekom odnosa.

Broj 3: jazz

Na trećem mjestu se smjestio jazz, a 63,2 posto ljubitelja jazza ima vrhunsku zabavu u krevetu. Oni tako također vole biti na partneru za vrijeme seksa i to u postotku od 34,8. Njih 40,7 posto ima razne fetiše i seksualne fantazije koje vole dijeliti sa svojim partnerom, a od brojnih fetiš prevladava onaj na stopala na što se pali čak 27,7 posto. Pripadnici ovog koriste kontracepciju više nego ljubitelji bluesa i countryja i to u pohvalnih 62 posto. 

Možda vas zanima Žustro ili polako? Što stil hodanja otkriva o tvom seksualnom životu Rubrika Love&Sex Love&Sex

 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0