Love&Sex
Prema njegovim prstima možeš prepoznati je li sklon prevari

Kako prepoznati je li tvoj partner sklon varanju? Na temelju njegovih prstiju!

  • Prestani njuškati po njegovom telefonu!
  • Odjavi se s njegovog Facebook računa!
  • Slobodno prekini potragu za sumnjivim gumicama za kosu u njegovom autu ili mirisom parfema na njegovom ovratniku…

Naime, nedavno provedeno istraživanje otkrilo je najlakši način da utvrdiš je li tvoj partner lažljivac i varalica: pogledaj njegov prstenjak.

U istraživanju Sveučilišta Oxford, pod nazivom „Stay or stray? Evidence for alternative mating strategy in both man and woman“  („Ostati ili zalutati? Dokazi za alternativne strategije parenja i kod muškaraca i kod žena“), znanstvenici su procijenili 1.314 ruku, uključujući 572 muškarca i 742 žene.

Nakon što su pogledali duljinu kažiprsta u usporedbi s prstenjakom, otkrili su da je kod muškaraca i žena - koji imaju desni prstenjak mnogo duži od kažiprsta na istoj ruci – veća vjerojatnost da će biti nevjerni.

Možda vas zanima Ulovila je "bolesnog" muža u prevari ispred kućnih vrata zahvaljujući sigurnosnoj kameri Rubrika Love&Sex Love&Sex

via GIPHY

Češeš se po glavi (ili gledaš u vlastitu ruku)?

Ideja iza toga je da duljina prstenjaka otkriva količinu testosterona kojoj je beba izložena u maternici, što je povezano s promiskuitetom.

Dakle, što učiniti ako je prstenjak tvog partnera puno duži od njegovog kažiprsta?

Osim što ćeš vrisnuti: „TKO JE ONA?!“, zapamti da se duljina prstiju određuje prije rođenja, te da postoji puno drugih čimbenika koji utječu na to hoće li se vaš partner spetljati sa susjedom ili ne.

Možda vas zanima Muškarci s ova 2 kućna ljubimca najvjerojatnije će varati svoju partnericu u vezi, kaže istraživanje Rubrika Love&Sex Love&Sex

„Gotovo da ne postoji nitko tko je čisto promiskuitetan ili čisto monogaman“, rekao je znanstvenik Ralph Wlodarski za Bloomberg.

„Sve ono što jesmo kombinacija je naše genetike i našeg okruženja. Postoji golem prostor za varijacije, a ta će varijacija ovisiti o tvom odgoju, o tvom ranom iskustvu veze, o tvom razvoju i o aspektima slobodne volje te aspektu stvaranja odluke temeljene na tvojim iskustvima.“

via GIPHY

S kim žene varaju Možda vas zanima Prema najnovijem istraživanju, 31 posto žena imalo je aferu sa svojim... Rubrika Love&Sex Love&Sex
Photo: Unsplash/Jacek Dylag

Komentari 0