Love&Sex

Ulovila je "bolesnog" muža u prevari ispred kućnih vrata zahvaljujući sigurnosnoj kameri

  • Žena je otkrila da ju muž vara s pomoću sigurnosne kamere
  • Preljubnika je kamera snimila s ljubavnicom ispred ulaznih vrata
  • “Nijedna isprika neće biti dovoljno dobra”

Dobar način da otkrijete kako vas vaš partner vara, stvarno ne postoji, bilo to da vidiš sumnjivu poruku na njihovom mobitelu, osjetiš parfem druge žene na njihovoj košulji ili čuješ to od prijatelja.

Vidjeti prevaru vlastitim očima i to još pred svojim kućnim vratima kroz sigurnosnu kameru morao bi biti jedan od gorih načina da uhvatiš partnera u tom činu.

Upravo to dogodilo se Kaylie, koja je dokaze o navodnoj prevari objavila na TikToku. TikTok video koji od objave ima preko 5 milijuna pregleda, prikazuje njezinog muža kako ljubi drugu ženu ispred njihovih ulaznih vrata, a sigurnosna kamera sve je to snimila.

@kaylie271

##cheater ##garbage ##fyp

♬ original sound - Kay

Kaylie je u opis videa gdje se jasno vidi kako njezin muž ispraća drugu ženu iz njihove kuće i na odlasku je ljubi, napisala: „Kad ti je muž previše bolestan pa ne može ići na obiteljski put koji ste isplanirali“.

Dodala je i hashtagove #varalica i #smeće.

Na početku videa, muškarac prvo provjerava ispred kuće „je li zrak čist“, a zatim ispraća ženu iz svog doma. Iako je provjerio nalazi li se netko vani, na kameru koja ga je na kraju i otkrila je zaboravio.

„Nije baš najpametniji“, rekla je Kaylie u jednom od kasnijih videa, „Doslovno ju je poljubio ispred kamere koju je sam instalirao“.

Možda vas zanima "Imao sam aferu s njenom mamom prije nego što smo mi postali par. I ne smijem priznati..." Rubrika Life&style Life&style

U komentarima ispod originalnog videa, Kaylie je napisala kako je njezin muž pogrešno mislio kako je isključio kameru.

Kaylie tvrdi da je odlučila apsolutno ostaviti muža nakon što ga je ulovila u prevari. Nije pojasnila kako se suočila s njim, ali dala je do znanja da neće pokušavati spasiti njihovu vezu i brak.

“Ispričao mi se više puta, ali mislim da nijedna isprika nikad neće biti dovoljno dobra”, objasnila je u drugom videu. Otkrila je i kako se njegova ljubavnica prvo sprijateljila s njom kako bi lakše došla do njenog muža.

„Pretvarala se da mi je prijateljica i pozivala bi mog sina na igranje s njenom djecom, a zapravo je to bilo druženje s mojim mužem.“

@kaylie271

Reply to @mojofosho07 ##fyp ##foryoupage ##ringgirl ##cheater ##update ##homewrecker

♬ original sound - Kay

Kad su je pratitelji upitali zašto krivi ljubavnicu za sve kad je prevaru počinio njezin muž, objasnila je kako bi on trebao preuzeti većinu krivnje, ali to ne umanjuje da je i ona također kriva.

„Kad upleteš i moje dijete, moj zaštitnički stav prema njemu će preuzeti situaciju. Jednako je odgovorna za raspad moje obitelji kao i on“, dodala je Kaylie.

U komentarima je bilo raznih reakcija pa su tako neki i ismijali njenog muža zato što je zaboravio isključiti kameru. „Zar se stvarno usudio dovesti ju u vaš dom?“

Mnogi su joj pružili podršku i stali na njenu stranu. „Jako mi je žao, ali sve se događa s razlogom. Ono što te čeka bolje je od onog što ostavljaš iza sebe.“ 

Otkriveno je što će najvjerojatnije spriječiti ljude da se upuste u ljubavnu aferu Možda vas zanima Istraživanje je otkrilo što će najvjerojatnije spriječiti ljude da se upuste u ljubavnu aferu Rubrika Love&Sex Love&Sex
Photo: Shutterstock

Komentari 0