Love&Sex 02. svibnja 2020.

Jesi li među sretnicama? Ovaj dio tvoje anatomije utječe na tvoju sposobnost doživljavanja orgazma

Shutterstock/Instagram.
  • Oblik vagine povezan je s time hoće li i koliko često žena doživjeti orgazam za vrijeme vaginalnog seksa
  • Naime, to je potvrdilo istraživanje objavljeno u „Medical Express Report“
  • Pogledaj o čemu se točno radi…

Znanstvenici sa anatomskog odjela Indiana University School of Medicine otkrili su da klitoris za vrijeme probave sve više klizi od vagine. Žene čiji se klitoris predaleko pomakne, imaju problema s orgazmom, pokazalo je istraživanje.

Idealni „razmak za orgazam“

Osim toga, znanstvenici objašnjavaju da i razmak između klitorisa i mokraćnog otvora igra ulogu. Naime, žene kojima su klitoris i mokraćni otvor blizu, imaju veću šansu za doživljavanje orgazma. Znanstvenik sa Institute for Research in Sex, Gender and Reproduction čak tvrdi da zna idealan razmak: naime, prema istraživanjima bi trebao biti oko 2,5 cm.

Možda vas zanima... Ove su žene iskreno priznale najgora iskustva s oralnim seksom: "Bio je to pravi horor!" Rubrika Love&Sex Love&Sex

Evo zašto neke žene toliko lako dožive vrhunac

Žene kod kojih je razmak između klitorisa i mokraćnog otvora veći od 2,5 cm teže dožive orgazam za vrijeme vaginalnog seksa. Razlog tome je činjenica da penis ne može taj dio optimalno stimulirati.

U tom slučaju je jahaći položaj idealan. Naime, tada se klitoris – čak i ako se nalazi skroz visoko – najbolje stimulira. Tako se fino može trljati uz penis.

Možda vas zanima... Najpopularnija seks poza je ovaj prilično običan položaj. P.S. nije misionarski... Rubrika Love&Sex Love&Sex

Komentari 0