Love&Sex

Najpopularnija seks poza je ovaj prilično običan položaj. P.S. nije misionarski...

  • Nedostaje li nam hrabrosti, maštovitosti ili fizičke kondicije?
  • Naime, između puno seksualnih poza kao najdraže biramo one dobro poznate i uhodane
  • Anketa provedena u dijelu europskih zemalja i SAD-u otkriva koji je položaj najpopularniji

Indijci su to odavno pokazali u Kama Sutri, pornografska industrija zorno i bez srama predočila u ovom vijeku i danas je svima jasno da postoji jako, jako puno seksualnih položaja. I za početnike i za napredne. Vrlo zanimljivh imena, na primjer ribež za sir. Ili skliska bradavica? No, velika maštovitost u vođenju ljubavi i želja za eksperimentiranjem s jedne strane, susretne izvedivost s druge (imaš li vremena, volje, kondicije i elastičnosti za izvođenje katkad vratolomnih položaja) pa  izgleda da se ne vrtimo puno dalje od osnova. Svako toliko saznamo za neku ludo dobru pozu, no na kraju krajeva sve se svede na one tri, četiri dobro uhodane.

Možda vas zanima Ovo je, kažu ljudi, najteži seksualni položaj od svih – sad je pravo vrijeme da ga uvježbaš! Rubrika Love&Sex Love&Sex

Nije ni to loše, svatko zna što mu najbolje odgovara. A čini se da većini ipak odgovara ono prilično "obično". Da istraže što je to, na jednoj web stranici koja se bavi zdravljem napravili su istraživanje u kojem su sudjelovali i Europljani i Amerikanci. I, da, pokazalo se da nismo previše kreativni kad je u pitanju seks.

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Pobjednik je...

Istraživanje je pokazalo da je najpopularniji pseći položaj - 35,1% ispitanika se tako izjasnilo. Ne može se poreći da doggy style može biti super, ali može biti i pomalo dosadnjikav. No, budimo fer, ipak je to evergreen položaj i zaslužuje visoko mjesto na tablici popularnih položaja. Čak i najviše, tvrdi većina.

Drugo i treće mjesto

Na drugom mjestu najpopularnijih seks poza je stari dobri misionarac, koji je odnio 22.5% glasova, a slijedi "kaubojka" ili žena gore poza s 19,4%. Oboje solidne poze, ali pomalo bljedunjave. Na drugoj strani spektra, kao najlošija poza pokazala se ona na stolu - partnerica sjedi na rubu stola, a on penetrira stojeći ispred nje. Iskreno, ne znamo zašto. Nije ni posebno neudobna, ni fizički zahtjevna niti neobična... Sve skupa, ispada da smo ili totalni klasičari ili nam nedostaje kreativnosti...

Photo: Shutterstock/Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    misionarska najbolja.