Love&Sex

Iznenadi ga! 4 savjeta za ludo vatren seks

Ponekad svakodnevni život i monotonija uzme svoje. Neke stvari padnu u drugi plan. Možda ovi savjeti pomognu da izađeš iz rutine.

Svakodnevni stres utječe na vaše intimne trenutke. Ovih nekoliko savjeta će vam pomoći da kao par ponovno probudite seksualnu želju.

1. Tijekom seksa se gledajte u oči

Obećajte si prije seksa kako se nećete izgubiti iz vida. I odmah to pravilo primjenite. Bez obzira na pozu, gledajte se u oči. To ovaj čin čini još intimnijim.

2. Poza 69

Ova se poza smatra najintimnijom. Nije ni čudno, s obzirom da ti je spolovilo točno iznad partnerovog lica koji na taj način ima pogled na sve. Ali baš sve! Za ovu pozu treba imati jako puno povjerenja u partnera jer se jedino tako možeš potpuno opustiti i uživati.

 

3. Igrice

Razne seksualne igrice zahtjevaju veliko povjerenje. Zavezati partnera uz krevet i staviti mu povez preko očiju čini vaš odnos uzbudljivijim. Sada smiješ s njim raditi što želiš. Uključivanje seks-igračke također je jako stimulativno, pa čak i pokoji jednostavan trik. Primjerice, uzmi kockicu leda u usta i nježno s njom prođi preko njegova tijela. To će ga izluditi. ;)
 | Autor: Lelo NOA - stvoren za upotrebu u paru – nosi ga žena, ali njegove vibracije tijekom odnosa stimuliraju i muškarca

4. Natjecanje

Seks često postane sporedna stvar u svakodnevnom životu ili bude neka 5-minutna obveza koju treba riješiti. Odmah prekini s tim! Uzmite si večernje sate za druženje. Evo jednog malog natjecanja koje će ti se sigurno svidjeti. Probajte se natjecati tko će duže zadržati svoj orgazam. Provociraj ga koliko možeš, istu stvar neka partner pokuša s tobom. Ili ćete izdržati cijelu noć ili je jednostavno tolika seksualna napetost u zraku i ne možete se suzdržati više.

 | Autor:

 

 

Photo: Getty Images

Komentari 0