Love&Sex

Istinski test ljubavi: Ovaj par vezao se lisicama na tri mjeseca u pokušaju da spase svoju vezu

  • Kako možeš spriječiti prekid veze? 
  • Držanjem partnera na lancu!
  • Barem je tako mislio ovaj par iz Ukrajine…

Par se vezao lancima na tri mjeseca kako bi testirali svoju ljubav. Vika i Aleksandar okovani su lancima od Valentinova. Ukrajinski par želi tako živjeti tri mjeseca (to znači i zajednički odlazak u toalet). Razlog njihove izuzetno bliske veze u ovom trenutku nije činjenica da se ne mogu zasititi jedno drugoga. 

Postoji 4 vrste parova – a jedna ljubavna kombinacija ima uvjerljivo 'najdulji vijek trajanja'

Naime, Vika se zapravo htjela rastati od Aleksandra. A umjesto toga, uvjerio ju je da joj stavi lance na zapešća. Eksperiment želi pokazati koliko je zapravo njihova ljubav postojana. Sada doslovno žive nerazdvojno u svom stanu u ukrajinskom gradu Hardivu. “Što se tiče tjelesne udobnosti, svakodnevno se navikavamo. Sve je lakše i lakše”, rekao je Alexandr Kudlay za Reuters.

Možda vas zanima Seks od nepune dvije minute je 'norma' za čak 43 posto parova, a krivac su - muškarci Rubrika Love&Sex Love&Sex

„Volim ga, pa sam odlučila to napraviti“

Aleksandr je prvo morao dobrano uvjeravati Viku da se veže za njega na tri mjeseca. Kad je predložila da se raziđu tijekom svađe, telefonski joj je ponudio da se radije vežu zajedno – doslovno! U početku to 28-godišnjakinja nije baš ozbiljno shvaćala. Samo je spustila slušalicu. Međutim, kasnije se predomislila.

„Volim ga, pa sam odlučila to napraviti“, izjavila je Vika. Lanci nisu spriječili par da se i dalje (po)svađa, ali kroz svoj su eksperiment otkrili nove načine kako se nositi s tim.

Parovi koji zajedno piju alkohol ostaju duže vremena u vezi - dokazala znanost

 | Autor:

“Svađe nisu nestale. Ali, kad dođemo do točke kad bismo najradije spakirali stvari i otišli, sada jednostavno prestanemo razgovarati”, objašnjava Aleksandr. Hoće li ova vrsta deeskalacije spasiti njihovu vezu nakon eksperimenta, tek treba vidjeti. Inače, najčešće pitanje koje se postavlja paru je kako idu na WC. Odgovor: dok jedan sjedi na zahodu, drugi mora čekati vani s rukom u vratima. To je prava ljubav! Ili?

Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ExtrenmeUslugazajma

    Trebate li zajam? Morate se prijaviti za ekstremne zajmove i oni daju zajam u iznosu od 2,5 posto koji se primjenjuje danas i bit ćete zahvalni. Kontaktirajte ih na sljedeće načine. Whatsapp: +1 (631) 458-5021 E-adresa: Extremeglassloans20@gmail.com Vrijedni su povjerenja ... prikaži još!