Love&Sex

Evo zašto mi se sviđa kad se druge žene otvoreno upucavaju mom suprugu

  • „Gledaj, ali ne diraj!“ – i tu naglašavamo ovaj prvi dio, to jest „gledaj“
  • S time se slaže i jedna naša kolegica novinarka, koja je željela ostati anonimna
  • Naime, opisala je zašto joj se sviđa kad se druge žene nabacuju njenom suprugu

U ranoj fazi veze sa svojim suprugom, DEFINITIVNO sam bila ljubomorna. Ako bi se djevojka našla na udaljenosti od dva metra od mog tadašnjeg dečka, bila sam spremna baciti se na nju. Od fizičke borbe onemogućio bi me eventualno moj dečko kad bi me odvukao u drugu sobu i smirivao.

Da budem fer, dao mi je razlog da budem ljubomorna. Moj se tadašnji dečko istodobno "povremeno i ležerno" družio sa mnom i nekoliko drugih žena. U vrijeme kad smo se obvezali i on se družio isključivo sa mnom, moje povjerenje nije bilo baš veliko.

Čak i s obzirom na te činjenice, moja je ljubomora bila izvan kontrole. Tada mi je bilo teško zamisliti da bih jednog dana mogla reći kako mi se sviđa kad druge žene primijete mog supruga ili da ću uživati kad ga žene pitaju ima li brata ili ga zovu "ulov".

Ali sigurno, više od desetljeća nakon tih napada bijesa, upravo to osjećam.

Dakle, naprijed i zagrli mog čovjeka. Učini me sretnom.

via GIPHY

Neka bude jasno: to se ne događa svaki dan. Žene ne puze iz raznih smjerova kako bi se bacile na mog muža (zgodan i divan kao što i jest, slatkiš moj!).

Ali, kad je žena koju smo nedavno upoznali, pitala mog supruga je li voljan dati njenom suprugu lekcije o tome kako je to biti savršen muž, bila sam osupnuta. Podsjetilo me to da imam sreće.

Zato jer doista imam sreće.

Možda vas zanima Muškarac u životu ima posebnu povezanost sa samo tri žene Rubrika Miss7 Blog Miss7 Blog

Moj suprug je sjajan otac, dobar kuhar koji kuha vlastito pivo i spravlja nevjerojatne domaće punjene kiflice (među mnogim drugim jelima).

Također je brižan suprug koji je pomaknuo granice svoje karijere kako bi nam pružio lijepe obiteljske odmore, lijepu kuću i obilje mogućnosti za djecu. U karijeri je uspješan, ali uvijek, uvijek mu je obitelj na prvom mjestu.

Plus, ima zaista dobru guzu.

via GIPHY

Previše je jednostavno biti uhvaćen u negativne stvari u braku, usredotočiti se na sve ono što naši muževi NISU.

A ima PUNO toga. Mrzi prati posuđe, moram ga podsjetiti 50 puta da iznese smeće, sa sobom donosi stres sa posla i definitivno se ne brine dovoljno o modi.

Ponekad bih se uhvatila kako razmišljam o tome i usredotočim se samo na ono što on ne radi. Ponekad je potrebno da mi jedna žena kaže koliko sam sretna - ili da mu se nabacuje kad nisam u blizini - da me podsjeti da moram ostati u igri i da sam blagoslovljena što ga imam.

Nijedan muškarac nije savršen. Razumijem. Ali daleko je jednostavnije u potpunosti zaboraviti sve dobro u našoj žurbi da se usredotočimo na loše.

Možda vas zanima 7 muškaraca i žena otkrili su što su najgluplje napravili – iz zaljubljenosti! Rubrika Love&Sex Love&Sex

Postoje slučajevi kad sam apsolutno bijesna na svog supruga. Kad ustane od stola za večerom (opet) da se javi na telefon ili mu je bitnije pisati poslovni email dok naša beba plače – to me izluđuje.

Međutim, nisam jedina. I on mene često uzima zdravo za gotovo.

Sa troje djece i dva puna posla između nas, plus psa i mačke, postoje slučajevi u kojima je vrlo jednostavno zaboraviti vrijednosti jednih drugih. Znam da i on primjećuje - i sviđa mu se - kad me neki muškarac pored kojeg prođemo pogleda gore i dolje ili kad netko kaže da je njegova žena sjajna. Podsjetnik je to za njega - da ostane pri svojoj igri.

via GIPHY

Prije desetak godina znala sam da je on netko koga druge žene žele i to me je činilo očajnički nesigurnom. Ali, više nisam nesigurna. Duboko je uložio u mene i u našu obitelj. U ovom je trenutku sav moj.

Pa kad mi kaže da ga je druga žena zapričavala u baru kad je bio s dečkima u kafiću, nisam luda od bijesa. Umjesto toga, to me tek podsjeti da druge žene ne vide čarape na podu, obrijanu bradu u umivaoniku ili neoprano posuđe. Ugledaju dobrog muškarca s puno talenta.

To me podsjeća da je ono što imamo zavidno i dragocjeno i to nikada ne bih trebala uzimati zdravo za gotovo.

Dakle, samo naprijed, dobro pogledaj mog supruga. Neću biti ljubomorna. Znam da je dobar.

Zato sam ga i odabrala.

Photo: Shutterstock/Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Lucija54

    kvu pomoć, obratite se dr. Alabi na sljedeću adresu e-pošte: dralaba3000@gmail.com ili ga možete dodati na WhatsApp ovim: +2349071995123. želim ti sve najbolje
  • Lucija54

    Rekao mi je što bih trebao učiniti, nakon što je to učinjeno, sljedeća dva dana, moja me ljubav nazvala telefonom i rekao mi izgovore da živim prije sada, a sljedeći tjedan nakon što me ljubav zvala da molim za oproštenje, ... prikaži još!
  • Lucija54

    Bok, ja sam Lucija Marko, ovdje sam da bih cijelom svijetu prenio ovu dobru vijest o tome kako sam vratio ljubav svog supruga. Bila sam izbezumljena kad me prošli mjesec ljubav ostavila zbog druge djevojke, ali kad sam našla prijatelja ... prikaži još!