Love&Sex
Način na koji hodate puno otkriva o vašoj vezi

Držite se za ruke ili ne? O tvojoj vezi puno otkriva način na koji hodate ulicom

  • Jesi li ikada razmišljala o tome kako hodate tvoj dragi i ti kad ste zajedno?
  • Na primjer, držite li se za ruke, grlite se? To otkriva puno toga o vašoj ljubavi!
  • Tko je lijevo, a tko desno? Nikad se ne ljubite u javnosti? To i nije tako loše...

Jesen je stigla, a što bi moglo biti romantičnije od šetnje s voljenom osobom? Razmisli: jeste li već razvili rituale tijekom šetnje? Držite li se za ruke ili te on možda zagrli? Tko je lijevo, a tko desno? I ljubite li se u javnosti? Sve to puno govori o vašoj vezi. Reći ćemo ti što…

Držite li se za ruke?

Ne, hvala: hmmm, nema uopće tjelesnog kontakta kad idete u šetnju? Pa, ni ne mora biti. Možda ti se čini da je to nepraktično. Ali, vjerojatnije je da između vas postoji određena udaljenost. Jer očito želja za drugim nije toliko velika da se želite međusobno dodirivati u hodu.

Uvijek to radimo: stvar je jasna, pripadate jedno drugome i želite to pokazati svima oko sebe. Probleme ne savladavaš sama, nego uvijek u paru. Ruka u ruci.

Kako kada: ponekad vam se ruke spoje pa onda opet prekinete vezu. To pokazuje vašu fleksibilnost. Prolazite kroz život kao par - ali ostajete neovisne osobe. Redovito uravnotežujete odnos između bliskosti i udaljenosti.

via GIPHY

Koja je godina najkritičnija u vezi? Ako si mislila da je sedma, grdno se varaš...

Tko hoda lijevo, a tko desno?

Uvijek isto: možda nikada nisi to primijetila, ali prilično ste iskusan par. Svatko ispunjava svoju ulogu u vezi i točno zna što treba učiniti. Vjerojatno uvijek sjedite na istom mjestu, svatko na svom, za stolom za blagovanje - pa čak i u hotelskoj sobi uvijek ste na istoj strani kreveta. Kladimo se da je tako…

Uvijek drugačije: ovako danas, drugačije sutra – sve vam je prilično opušteno i nekomplicirano. Ne namećete si nepotrebna pravila i ograničenja u vezi. Zašto i bi? Sve ide kako treba. Na probleme možete reagirati spontano i uvijek zajedno pronaći rješenje.

Možda vas zanima Ankete su pokazale – tko spava na ovoj strani kreveta, sretniji je Rubrika Life&style Life&style

Ljubite se u javnosti?

Nikada: tako ste sramežljivi? Ili možda samo tip „ne moramo svoju ljubav javno pokazivati“? U svakom slučaju: sjajan ste tim! Vi to znate i ne trebate potvrdu drugih.

Radimo to stalno, također vrlo strastveno: Spiderman i njegova MJ mogli bi nešto naučiti od vas. Zato što se ljubite ujutro, u podne, navečer, na kiši, na suncu, naopako i u pokretu. Jednostavno ste potpuno ludi jedno za drugim, teško možete držati ruke dalje jedno od drugoga i svoju ljubav želite pokazati cijelom svijetu.

via GIPHY

Radimo to povremeno: ponekad koja pusa? Ne radite to da biste nekome nešto dokazali, nego jednostavno zato što mislite da je to lijepo. Više intimnosti štedite za sebe kod kuće. Mislite da je udvoje puno ljepše.

A što je s njegovom rukom?

Uvijek me zagrli: želi te zaštititi i istovremeno svima pokazati. Sviđa ti se kad ti je jako blizak, pruža ti podršku i ljubav - i možeš se u potpunosti osloniti na njega.

Ne, to nam je previše nezgodno: oboje volite da je praktično. Ako vam je potrebna bliskost, samo zastanite na trenutak i zagrlite se. Inače vam je previše nezgrapno pri hodanju. Vaš moto: još uvijek ima dovoljno vremena za maženje kod kuće!

via GIPHY

Ponekad me zagrli: ne da ti treba, ali svako malo je dobro da te zaštitnički zagrli. Time simboliziraš sebi i vanjskom svijetu da ste sjajan par. I u pravu ste: uvijek ste tu jedno za drugo kad trebate jedno drugo!

Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    drzati se naravno