Love&Sex

Draga, Mišiću ili Princezo? Pogledaj što način na koji ti tepa otkriva o vašoj vezi

  • Naravno da nam je drago kad nas naziva nekim slatkim nadimkom (OK, barem dok nismo u društvu)
  • Međutim, jesi li znala da nije baš sasvim svejedno s kojim nadimkom ti tepa 
  • Naime, to može otkriti neke stvari o vašoj vezi 

Čini se da je to sitnica, ali doista se može dosta toga otkriti o vašoj vezi ako pomnije promotriš tepanje koje koristi u razgovoru s tobom. Evo što tvoj „nadimak od milja“ otkriva o vašoj vezi. 

Slatkica, mišica, zečić i sl. 

Ovakvo tepanje raznim „umanjenicama“ pokazuje da se tvoj dragi osjeća kao snažniji dio vaše veze. Smatra se tvojim zaštitnikom. S jedne strane je to nekako slatko, a s druge strane može dovesti do toga da te ne smatra ozbiljnom. 

Možda vas zanima Inteligentni ljudi češće imaju problema s vezama – a ovo bi mogao biti razlog Rubrika Love&Sex Love&Sex

Draga 

Dosaaadnooo! Uvijek moraš misliti kako je sve svoje partnerice prije tebe (i sve koje će eventualno doći nakon tebe) jednako tako zvao. To je najčešće tepanje koje se koristi u vezi. 

Princeza ili anđeo 

Pa on je pravi romantik! Zapravo, vjerojatno ste oboje. Kad nemaš baš volje pričati s njim, on će te raznježiti s takvim nazivima. Pazi samo da se ne bi počeo odjednom osjećati kao princ samo zato jer ti govori da si princeza. 

Kraljica 

Ako te ne zove princeza, nego ti tepa da si kraljica, to znači da je vaša veza na sasvim drugoj razini. Zaljubljen je u tebe i vjerojatno bi ti doslovno jeo iz ruke. Samo pazi da ostanete u istoj razini očiju te da se ne počneš ponašati poput kraljice. 

Beba, baby, medena, honey

Ti nadimci nerijetko znače da te promatra više kao seksualni objekt, a manje kao svoju partnericu. Možda nema baš toliko ozbiljne planove s tobom kako ti se vjerojatno čini…

Bumbarice, bucka, debela… 

Ti nadimci uopće nisu OK i vjerojatno je i on toga svjestan. Ako nije, vrijeme je da ga ti upozoriš...

Možda vas zanima Između ovih horoskopskih parova postoji mistična povezanost Rubrika Love&Sex Love&Sex
Photo: Shutterstock/instagram

Komentari 0