Love&Sex

"Dečko me ostavio jer misli da sam reinkarnacija - prave vještice!"

  • Peter je svoju djevojku ostavio jer vjeruje da je opsjednuta zlim duhom - uvjeren je da je njegova draga vještica
  • U redu, možda samo misli da sam zla vještica jer traži izliku da me ostavi, pomislila je djevojka, ali stvari su izgledale malo ozbiljnije
  • Unatoč raspadu veze ona je zabrinuta za njegovo mentalno zdravlje - jer tko se normalan može tako ponašati

Postoji puno razloga zbog kojih ljubavne veze pucaju. Dok je za neke to razlika u stavovima, izostanak strasti ili pak prevara, drugi su neuobičajeni i malo maštovitiji. Jedan razlog ne nalazi se tako često na toj listi, a to je uvjerenje tvog dečka da si - vještica. I to doslovno.

Preciznije rečeno, Peter je sa svojom djevojkom prekinuo zato što je uvjeren da je tijelo njegove djevojke opsjednuto zlim duhom iz prošlosti, odnosno da je ona reinkarnacija vještice.

via GIPHY

Anonimna je žena pismo uputila stranici Slate za kolumnu sa savjetima pod nazivom Dear Prudence. Objasnila je da je njezinog dečka, Petera, s kojim je u vezi već tri godine, oduvijek zanimalo nadnaravno. Međutim, nedavno su stvari izmakle kontroli. "Tijekom posljednjih šest mjeseci Peter je otišao još i dalje od društveno prihvatljive ideje o normalnom ponašanju. Uvjeren je da sam ja reinkarnacija zle vještice. I u redu, možda samo misli da sam zla vještica jer traži izliku da me ostavi. Da budem iskrena, zapravo bi mi laknulo da je tako", napisala je.

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

"Čini se da Peter zaista vjeruje da imam zlu dušu i zapravo je tužan zbog toga." Zabrinuta za mentalno zdravlje svog dečka, savjet je potražila u spomenutoj kolumni. "On nije nasilan ili nestabilan, i postoje puno gore teorije zavjere. S druge pak strane, on želi prekinuti našu trogodišnju vezu jer je sada shvatio da je u vezi sa zlim duhom. To ne djeluje kao odluka zdrave osobe, a sve se to dogodilo u relativno kratkom periodu."

Možda vas zanima 'Suprug me napustio dok sam kuhala ručak. Otišao je drugoj ženi..." Rubrika Love&Sex Love&Sex

Vjeruje da bi bilo neodgovorno od nje da samo ode jer osim toga osjeća da je jedina u njegovom životu koja je zadržala zdravu dozu skeptičnosti. "Ali on je odrastao čovjek i više me ne želi u svojoj blizini pa što bih mogla učiniti? Ne izgleda spreman usvojiti savjet od mog zlog duha", nastavila je.

Možda vas zanima Saznaj koji kupaći kostim najbolje odgovara tvojoj osobnosti Rubrika Moda Moda

"Prudence" je ženu ipak savjetovala da prihvati da je njihova veza završila i da na prvo mjesto stavi svoju sigurnost. Razlog je praktičan - neka se pripazi da on ne bi slučajno odlučio da je njegova dužnost riješiti se zlih duhova.

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0