Love&Sex

Dakle, ovako ćeš imati telefonski seks bez da se osjećaš skroz čudno...

  • Kako točno imati telefonski seks je pomalo misterija, jer kombinira dva neugodna čina - pripovijedanje seksualnog akta i vokaliziranje osobnih maštarija
  • Prouči ove stručno odobrene savjete kako imati vrući telefonski seks bez ikakvih nespretnosti, sigurno će ti biti lakše
  • Što si detaljnija u opisima, tvoj partner će više moći vizualizirati tvoju seksualnu maštariju i moći će se pridružiti

U svijetu u kojem vlada seksting, a FaceTime ti omogućuje da vidiš s kim razgovaraš u HD formatu, koncept telefonskog seksa izgleda zastarjelo - poput fiksnog telefona. Ali, ako nas je Miranda u „Seksu i gradu“ nešto naučila, to je da telefonski seks može biti ozbiljno seksi i vruć - ako, naravno, znaš kako ga imati.

Telefonski seks - razgovor o seksualnom odnosu ili maštarijama preko telefona dok ti i tvoj partner masturbirate - nije samo "intima iz nužde" za parove koji maju vezu na daljinu. Telefonski seks je sjajan način na koji svi parovi mogu fino začiniti svoj seksualni život, kaže dr. Janet Brito, klinički psiholog i seksolog iz Honolulua. Uostalom, istraživanja pokazuju da je svaka novost kao afrodizijak za vaš mozak.

Ali, kako točno imati telefonski seks je danas pomalo misterija, jer kombinira dva neugodna čina (barem za mnoge žene): pripovijedanje seksualnog akta i vokaliziranje osobnih maštarija.

Evo tvog plana igre: prvo, utvrdite da ste oboje „za“. Reci mu nešto poput: "Razmišljala sam kako bi bilo baš seksi i uzbudljivo iskušati telefonski seks i podijeliti ono što bismo radili jedno drugome da smo zajedno", predlaže Brito.

via GIPHY

Zatim prouči ove stručno odobrene savjete kako imati vrući telefonski seks bez ikakvih nespretnosti. 

1. Stvori neizvjesnost i uzbuđenje zbog telefonskog seksa.

Stvori atmosferu za vaš večernji telefonski seks zadirkujući partnera tijekom dana. Pošalji mu poruku: "Mislila sam na tebe gola cijeli dan", kaže Gigi Engle, certificirani seks trener i seksolog.
Ali nemoj stati na tome. Kako se približava vrijeme akcije, održavaj uzbuđenje čitajući neki erotski roman ili pogledaj neki pornić. Tvoj je cilj dobiti inspiraciju za scenu koju ćeš postaviti tijekom seksualnog poziva. "Opisivanje nečega što imaš na umu lakše je nego napraviti nešto na licu mjesta", kaže Engle.

Možda vas zanima Maštaš o grupnjaku ili grubom seksu? Što tvoje erotske fantazije govore o tebi... Rubrika Love&Sex Love&Sex

2. Osjećaj se ugodno prije nego što telefonski seks stvarno počne.

Nemoj se osjećati kao da odmah moraš uletjeti ravno u prljavi razgovor. Radije se opusti tako što ćeš pitati partnera kako je proveo dan, predlaže Brito. Slušanje o njihovom bureku za vrijeme ručka može se činiti ozbiljno neseksi, ali daje mogućnost da brzo i prirodno promijeni dosadan razgovor u puno uzbudljiviji.

Kada je na tebi red da pričaš o svom danu, počni pričati o tome kad si počela razmišljati o partneru, uključujući pojedinosti o određenim zamršenim idejama ili maštarijama koje su se pojavile nekoliko sati prije vašeg razgovora. Osim toga, kad počnete pričati, smjesti se na neko mjesto gdje će ti biti jako udobno - i podijelite sve  pojedinosti sa svojim partnerom.
Primjerice: „Tako sam se uzbudila razmišljajući o tome da sam samo skinula odjeću. Upravo sada ležim na svom krevetu i volim taj svježi osjećaj plahte na mom tijelu... jedina stvar koja mi nedostaje si ti…“

via GIPHY

3. Raspričaj se opširno - stvarno opširno i detaljno.

Općenito, što si detaljnija u opisima, tvoj partner će više moći vizualizirati tvoju seksualnu maštariju i moći će se pridružiti, objašnjava Brito.

Također predlaže da si uzmete vremena za međusobno opisivanje erogenih zona s pomoću različitih sinonima. Ako to znači da se unaprijed moraš pripremiti tako što ćeš napraviti skriptu ili sastaviti popis glagola i pridjeva, učini upravo to. (Ne, nije čudno.)
Kako bi prenijela ono što želiš, započni s popunjavanjem praznih rečenica: "Volim kad ti _____ moje _____," ili "Želim da mogu _____ na tvoj _____ upravo sada."

Zaključak: budi što je više moguće određena.

4. Uzmi neke igračke na telefonsku seks-akciju.

Jednostavno rečeno: seksualne igračke mogu biti sjajan pomagač tijekom telefonskog seksa. Stoga točno opiši kako koristiš, recimo, svoj vibrator (gdje ga stavljaš, koliko ga jako pritisneš na klitoris, koliko brzo ga pomičeš, itd.) i kako se osjećaš pri tome. 
Tvoj krajnji cilj nije imati brz orgazam. Zapravo, tvrdi Engle, telefonski seks uopće se ne vrti oko orgazma. "Riječ je o doživljavanju zadovoljstva", kaže.

Stoga shvati telefonski seks kao priliku da se poigraš s novim tehnikama masturbacije. Umjesto da se cijelo vrijeme fokusiraš na klitoris, pokušaj stimulirati bradavice, usne ili vaginalni otvor.
I upamti: komentiraj dok eksperimentiraš!

via GIPHY

5. Slušaj svog partnera i svoje tijelo.

Ako pažljivo pratiš sve što tvoj partner kaže i radi - uključujući i njihove obrasce disanja - imat ćeš bolju predodžbu o tome pritišćeš li prave gumbe ili ne.

Što je brži tempo njihovog disanja, to je vjerojatnije da je na rubu orgazma, objašnjava Stephanie Cathcart, profesionalna operaterka telefonskog seksa i utemeljiteljica „Total Lip Service“. Nemojte se bojati duboko disati i stenjati kako bi otkrila svom partneru što ti odgovara.
Ako ti krenu dolaziti misli poput "Osjećam se smiješno" ili "Ovo je nekako čudno", vrati se vlastitom srcu, dahu, pa čak i tjelesnoj temperaturi, kaže Brito. To će ti pomoći da ostaneš prisutna i raspoložena.

Možda vas zanima 5 stvari koje ti muškarac želi reći tijekom seksa (a ne usudi se) Rubrika Love&Sex Love&Sex

6. Razmotri telefonski seks s igrom uloga.

"Telefon je sjajan način da djeluješ i razgovaraš o stvarima kod kojih inače (kad si uživo pored nekoga) osjećaš neugodu - ili barem u početku", kaže Cathcart.
Zato je telefonski seks odličan za igranje uloga – na primjer, ne moraš se odijevati u nekoga. Dakle, za dodatnu zabavu slobodno budi kreativna sa svojim glasom -  viši ton za "školarku" ili dublji za "dominu". 

via GIPHY

7. Sjeti se prošlosti za vrijeme telefonskog seksa.

Ako nisi sigurna što reći ili gdje početi, sjeti se seksi uspomene koju ste proživjeli ti i tvoj partner. Možete naizmjenično pričati što ste sve radili i osjećali, a osim toga, znat ćete što slijedi - tako da je manje vjerojatno da ćete se zbuniti ili izgubiti, kaže Engle.

Dok to radite, samo naprijed i zatvorite oči. Zašto? Može biti lakše proći kroz iskustvo ako su jedine stvari na koje se trebaš koncentrirati glas tvog partnera i osjećaji vlastitog tijela. "To je kao domaća pornografija", kaže Engle.

Možda vas zanima Ovo su 4 jasna znaka koja otkrivaju da si spremna na analni seks Rubrika Love&Sex Love&Sex
Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0