Love&Sex

5 stvari koje ti muškarac želi reći tijekom seksa (a ne usudi se)

  • Jesi li se ikad zapitala o čemu muškarci razmišljaju za vrijeme seksa?
  • U mislima su im najčešće nove, ali i omiljene poze
  • Također, važan im je i tvoj orgazam, a voljeli bi i da budeš sigurnija u svoj izgled jer im se sviđaš baš kakva jesi

Jesi li se ikada zapitala što prolazi kroz um tvog partnera za vrijeme seksa? Muškarci su ponekad pravi misterij, ali ovo je pet stvari koje bi nam željeli reći, ali ne kažu jer znaju da bi to vjerojatno uništilo trenutak.

1. ŽELIM DOGGY STYLE!

Nema sumnje da je ovo omiljeni seksualni položaj u Hrvata što je otkrila naša #letstalkaboutsex anketa. Također, u anketi časopisa Woman´s Health, više od 800 muškaraca je doggy style izabrao kao najdraži položaj.

2. VOLIO BI DA BUDEŠ SIGURNIJA U SVOJ IZGLED!

Portale Red je u svom istraživanju seksualnih navika razgovara s odabranom skupinom muškaraca o njihovim ženama ili djevojkama, a velik broj njih je ustanovio kako bi volio da su sigurnije u svoj izgled. Jedan od intervjuiranih muškaraca je istaknuo: "Kada se seksam sa svojom suprugom, sve na njoj mi je privlačno u tom trenutku. Ne postoji nikakvo stajalište koje to umanjuje, samo je zabava istraživati ​​osjećaj i raznolikost tih različitih pozicija."

3. VOLIO BIH ISPROBATI POLOŽAJ ZA KOJI NIKAD NISI ČULA!

Osim što preferiraju doggy style, muškarci vole eksperimentirati i sa stojećim položajima jer ih, kažu, čine muževnijima i djeluju strastveno.

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

4. ZABRINUT SAM ZA VLASTITU KOŽU!

Huffington Post je istražio oko kojeg dijela tijela su muškarci najnesigurniji, a broj jedan je njihova koža. Gospodo, mi vas razumijemo!

5. BRINEM ZA TVOJ ORGAZAM!

Razmišlja o tvom orgazmu i daje mu prioritet jer studije pokazuju kako su njegova razmišljanja o tome  povezana i s njegovim razmišljanjima o sebi i svojoj muškosti.

 

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0