Love&Sex

Bi li isprobala? 6 mjesta na kojima je seks zabavniji nego u spavaćoj sobi

  • Seks je jedna od najljepših stvari na svijetu
  • Međutim, ne mora se uvijek odvijati u spavaćoj sobi u istom scenariju
  • Dapače – treba eksperimentirati! Pogledaj na kojim mjestima je seks napetiji nego u krevetu spavaće sobe

Umjesto da ti i dragi mijenjate položaje u krevetu, pokušajte promijeniti krevet, odnosno, pokušajte promijeniti mjesto gdje ćete voditi ljubav. Svakako biste trebali isprobati ovih šest mjesta – gdje će vam seks biti još zabavniji…

1. U kupaonicu!

Ne, ne funkcionira samo na filmu: seks na stroju za pranje rublja doista je zabavan – osobito kad se aktivira cetrifugiranje. I mokra igra pod tušem može biti doista vruća. Ali, budi oprezna: česte kućne nezgode događaju se upravo pod tušem.

2. Stol

Pisaći ili kuhinjski stol može koristiti i za druge užitke. Osim što je seks na stolu zabavan, mogući su neki položaji koje nije lako (ili je nemoguće) izvesti u krevetu.

Možda vas zanima Za ovih 5 fenomenalnih seksualnih položaja malo tko uopće zna - šteta! Rubrika Love&Sex Love&Sex

3. Jedite vani!

Kad ste navečer negdje u restoranu ili kafiću, može biti jako uzbudljivo ako se nakon nekoliko koktela ušuljate zajedno u toalet. Možda to neće biti neki superstrastveni događaj, ali zabava je zagarantirana!

4. Mala točka na prozorskoj klupici

To može biti vrlo uzbudljivo. Osobito zato jer tu (čak i iza zavjese) uvijek postoji određena doza opasnosti da vas netko promatra – a upravo to je ono što daje dodatni užitak.

5. U hotelu

Priuštite si nekoliko sati lijepu hotelsku sobu i bocu šampanjc! To može biti poput svježeg vjetra za svaku vezu. Sigurno će biti doživljaj koji nećete tako brzo zaboraviti.

6. Seks u automobilu

Odvezite se do neke sporedne ceste koja ja posuta šljunkom. Zasigurno ćete pronaći neki osamljeni šumarak. Dok vani pada kiša i nema znatiželjnih očiju, vi spustite sjedala u automobilu i pobrinite se da se stakla zamagle.

Možda vas zanima U ovih 5 seks-laži doista nitko više ne bi trebao vjerovati - vjeruješ li ti? Rubrika Love&Sex Love&Sex
Photo: Shutterstock/Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    najbolje sex vani