Love&Sex
Ako se pitaš jesi li dobra u krevetu, ovi tajni nagovještaji znače da si prava ljubavnica

Ako je tvoj dragi manje obdaren, ovo je 7 najboljih poza za seks i postizanje užitka

  • Ako bi morala navesti sve osobine koje tražiš kod muškog partnera, to bi zvučalo poput dobar smisao za humor, seksi osmijeh, zajednička ljubav prema tacosima, planinarenju ili Prijateljima
  • Veličina penisa prilično je nisko na popisu karakteristika koje žena traži kod muškarca
  • Ipak, mnogi muškarci strahuju da im je veličina penisa ispod prosjeka

Pa, kako je to definirano? "U seksualno pozitivnom svijetu volimo koristiti širi spektar za veličinu penisa", kaže Amy Baldwin, seksualna terapeutkinja. "Prosječnom veličinom penisa u SAD-u smatramo da je u uspravnom položaju između deset i petnaest centimetara u erekciji. Dakle, penis ispodprosječne veličine mogao bi biti manji od deset centimetara."

Također napominje da različite žene preferiraju različite veličine i oblike, kaže Baldwin. "Penisi i vaginalni kanali dolaze u svim različitim oblicima, duljinama i veličinama", napominje ona. "Netko s manjim vaginalnim kanalom može biti sretniji s nekim tko ima manji penis." Ako se dogodi da penis tvog partnera spada u "manju" kategoriju, puno je poza koji će maksimizirati zadovoljstvo.

Možda vas zanima Seks od nepune dvije minute je 'norma' za čak 43 posto parova, a krivac su - muškarci Rubrika Love&Sex Love&Sex

Zašto je tehnika bitna?

Većina živčanih završetaka koje želiš stimulirati tijekom seksa nalaze se izvana - u klitorisu, usnama i prvom centimetru vaginalnog kanala, ističe Baldwin. "Iza te točke, općenito je manje živčanih završetaka, osim G-točke i vrata maternice, ali te točke više reagiraju na pritisak", dodaje ona.

'Talijanski seks' – pomalo neobična seksualna praksa koju navodno muškarci obožavaju

Stimulacija ovih vanjskih mjesta uglavnom će dovesti do orgazma, tako da manji penis pravilnim pokretima i tehnikom može lako ponuditi puno zadovoljstva pogađajući te točke, kaže Baldwin. Primjerice, položaji u kojima su tijela usko povezana pojačati će stimulaciju zona bogatih živčanim završecima, napominje Shan Boodram, certificirani seksolog. Pronalaženje za tebe najugodnijeg položaja uvijek će biti pitanje istraživanja i eksperimentiranja kako bi vidjela što ti najbolje odgovara. Stručnjaci preporučuju sljedeće poze u seksu i tehnike koje pružaju najviše užitka.

1. Žena gore, tijela su priljubljena

Dobro funkcionira ako ona sjedi na njemu. Pritom se partneri trebaju tijelima što više približiti - manji penis može iskliznuti ako nisi dovoljno blizu. Žena se tada može udobno smjestiti i zdjelicom pridržavati penis. Pomiči kukove naprijed-natrag ili izvodi kružne pokrete. Ne samo da će stimulirati stijenke vulve, ali i goditi i partneru budući da glava penisa ima najviše živčanih završetaka. Preporučuje se i stavljanje jastuka ispod bokova za malo dodatnog podizanja, što može pružiti osjećaj dublje penetracije. 

2. Na leđima, s koljenima na prsima

Rachel Sommer, dr. Sc., Klinička seksologinja, preporučuje ležanje na leđima širom raširenih nogu, koljena privučenih na prsa. Tada partner može kleknuti ispred tebe i ući odozgo. Ovaj položaj omogućuje dublju penetraciju. Osim toga, ostavlja prostor za stimulaciju klitorisa.

3. Modificirani doggy style

Vjerojatno već znaš da pseći stil omogućuje dublje prodiranje. Ako partner ima manji penis, možete postići veći osjećaj zadovoljstva ako ovaj položaj modificiraš ležeći ravno na trbuhu spojenih noge.."Možeš uzeti svoj vibrator i staviti ga između nogu, ispod tijela, dok je tvoj partner na tebi", savjetuje Engle. Ovaj potez može pomoći da brzo postigneš orgazam.

Seks u psećem položaju: 10 stvari o kojima muškarci razmišljaju dok su u 'doggy položaju'

4. Misionarac s podignutom nogom - ili čak dvije

Natasha Riley, certificirani seksualna terapeutkinja, preporučuje ležanje na leđima s jednom ili obje noge na ramenima partnera. Maknuvši noge s puta, postavit ćeš temelj za dublji prodor. "Ovo je super romantični položaj koji omogućuje pogled očima i strastveno ljubljenje ", objašnjava ona. Visinu bokovima možeš dodati i jastukom kako bi se još više približila partneru, objašnjava Riley.

5. Upotrijebi vibrirajuće ljubavno jaje

Vibrator u obliku jajeta ubacuje se u vaginalni kanal i može doći blizu vrata maternice. Stavljanjem ovog vibratora u vaginu stvorit će se plitki prostor za kretanje penisa, ističe Engle. "Ovo će omogućiti da se rodnica osjeća punijom", ističe ona. 

Možda vas zanima Kako stojimo sa seksom nakon više od godine dana pandemije? Hm, brojke na ovom području padaju... Rubrika Love&Sex Love&Sex

6. Vožnja unatrag

Dok partner leži na leđima, možeš kliznuti na penis dok si licem okrenuta prema njegovim stopalima, savjetuje Riley. Ako noge približiš, imat ćeš veću kontrolu nad dubinom prodiranja. "Ovaj je položaj vizualno privlačan za muškarca i omogućava ženi lakšu stimulaciju  klitorisa za pojačano zadovoljstvo", objašnjava. Partner također može staviti jastuk ispod zdjelice kako bi stvorio nagib i podizanje zdjelice, što rezultira većim osjećajem zadovoljstva.

7. Stavi noge preko ramena

Razmisli o pozi misionarca na sljedećoj razini. "Umjesto da noge budu raširene, stavi ih preko partnerovih ramena", objašnjava Engle. "On se može na njih nasloniti i tako dublje prodirati ili se pridržati za gležnjeve za veću stabilnost."

Bez obzira na to kako ti i tvoj partner to radite, morat ćete dati prednost udobnosti, kontroli i kreativnosti. Ako si zaokupljena bolom ili strahom od boli, teško je usredotočiti se na zadovoljstvo; kontrola je važna i mogućnost eksperimentiranja i dodavanja novina, a mozak se uzbudi kad osjeti nešto novo. Ali što se tiče određivanja najboljeg položaja, zaista ne postoji takv koji odgovara svima.

Maja Šuput u svom prvom javnom nastupu nakon poroda za novi broj miss7 magazina otkriva otkud je došla ideja da se sin zove Bloom

Photo: Thinkstock / Spencer Davies
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    najbolje doggy style
  • ExtrenmeUslugazajma

    Trebate li zajam? Morate se prijaviti za ekstremne zajmove i oni daju zajam u iznosu od 2,5 posto koji se primjenjuje danas i bit ćete zahvalni. Kontaktirajte ih na sljedeće načine. Whatsapp: +1 (631) 458-5021 E-adresa: Extremeglassloans20@gmail.com Vrijedni su povjerenja ... prikaži još!