Love&Sex

9 stvari koje žene rade za vrijeme seksa – a muškarci mrze

Seks je nešto predivno – kad barem nikada ne bi bilo sumnjičenja i nepovjerenja... A to nije jedino što partneru može uništiti želju za seksom

Sjećaš li se posljednjeg seksa kad je sve bilo nekako u grču – nimalo opušteno kako bi zapravo trebalo biti? Jesi li pomislila: „Zar mu se više ne sviđam?!“ – premda si dovoljno sigurna u sebe i podsvjesno znaš da ti nisi kriva za to? 

Kad je riječ o seksu s partnerom do kojeg nam je jako stalo i čini nam se da je naša velika ljubav – žene su često vrlo osjetljive, zahtjevne i samokritične. I to nerijetko nama na štetu. Svojim pretjeranim trudom i željom da budemo „savršene ljubavnice“ često preplašimo muškarca. Donosimo 9 stvari koje često radimo za vrijeme seksa – a muškarcima su odbojne.

1. Glumimo orgazam 

Kao što bi i nama bio šamar kad bismo shvatile da on glumi orgazam, vrijedi i obrnuto. Naravno da želimo da je on sretan s našim seksualnim životom – pa smatramo kako je nekim muškarcima teško zamisliti da žena s njima ne doživi vrhunac. Međutim, laganje nije rješenje – osobito u funkcionalnoj vezi. Jednostavno mu reci kad si doživjela vrhunac. Kad nisi, onda šuti. Pažljivi partner shvatit će kad glumiš, a kad ne… 

2. Stalno mu dajemo upute 

Da, za muškarca može biti jako uzbudljivo ako mu kažemo kamo da stavi svoju ruku i što da radi s njom. Ali, također može biti jako obeshrabrujuće ako mu ne dopustimo da išta radi po svom. Možda jednostavno nema potrebe dirati te ovdje ili ondje. Ako mu stalno daješ upute, vršiš pritisak na njega…

3. „Već si gotov?“ ili "Još nisi gotov?"

Tajming je sve – osobito kad je riječ o seksu. I da, ponekad se može dogoditi da tvoj partner prerano doživi vrhunac (prije nego što bi ti to željela). Ili da seks traje predugo. Najbolje je prihvatiti da je svršio – bez ikakvih komentara. 

4. Pretjerano smo glasne 

Premda pornići daju drugačiji dojam, muškarci žele autentičnost, a ne pornofilm. Stoga zvučna kulisa treba biti prilagođena situaciji. Seks u tišini također može biti vrlo uzbudljiv. 

Možda vas zanima I muškarci glume orgazam – a ovako ćeš znati je li fejkao Rubrika Love&Sex Love&Sex

5. Nekreativne smo 

I u dugogodišnjoj vezi sa zadovoljavajućim seksualnim životom traži se kreativnost. Vjerojatno ti to nije nova vijest. Ako povremeno napustiš uhodanu prasku, to dolijeva ulje na seksualnu vatru. To vrijedi za oboje. 

6. Brine nas naš izgled 

Osjećaš se dobro dok spavaš s partnerom? Super! Onda moraš zaboraviti na sve eventualne „tjelesne nedostatke“ – što vrijedi i za njega. I ne – za to ne morate isključiti svjetlo! 

7. Bez razloga mu zabranjujemo neke stvari 

„Ne tu!“, „Nemoj!“ – lijepo je znati što ti se sviđa. U krajnjoj liniji, to i jest temelj za ispunjeni seksualni život. Ali, ako mu stalno nešto braniš, primjerice – nježno istraživati određena mjesta na tijelu – onda će mu to smetati. Naravno da mu možeš reći što ne voliš – to je jako važno! Ali u otvorenom razgovoru možete raspraviti o svim razlozima za to… 

Možda vas zanima Jesam li dobra u krevetu? 7 znakova koji otkrivaju jesi li prosječna ili prava bomba među plahtama Rubrika Love&Sex Love&Sex

8. Previše se smijemo

Nema sumnje da je važno zajedno se smijati! Međutim, kad se počnemo smijati u najuzbudljivijem trenutku seksualne igre, to nema veze sa zabavom, nego najčešće uništi svu draž. Štogod bilo toliko smiješno – sačuvaj to za kasnije. 

9. Silimo ga da govori prostote (ili nešto što ga ne pali)

Postoje muškarci koje pali „dirty-talk“ u krevetu, a postoje i oni kojima je to odbojno. Postoje i oni koji vole da žene to rade – ili pak mrze. U dobroj vezi važno je znati kojem tipu muškaraca pripada. 

Photo:
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • vilim

    Nema ona meni što glumatati, sam joj skinem gaćice i jedno pet minuta snifam, nakon toga krenem lizati pičku i prstom nadrkavam klitić dok se ne krene lagano uzbuđivati a onda tvrdim muškim alatom u jebenu pičku da se malo ... prikaži još!