Love&Sex

6 vrsta penisa - plus upute za korištenje za svaki od njih

Veliki, mali, debeli, tanki... Muški komadi itekako su različiti. A mi se, drage naše, moramo priviknuti na svaku mogućnosti i oblik

Kako se pravilno odnositi prema najboljem muškom komadu? To može biti zeznuto – prije svega jer ima različitih oblika penisa! Za svaki slučaj, jer nikad ne znaš kad će ti možda zatrebati, donosimo ti kratki vodič za šest različitih oblika penisa. 

1. Kratki penis 

U kategoriju „mali penis“ spadaju uistinu mali muški komadi, odnosno ne veći od 7 cm u erekciji. U tom slučaju vrijedi pravilo: nemoj očajavati! S nekoliko trikova možeš iskoristiti i taj komadićak…  Naime postoje seks-igračke koje mogu malom penisu pomoći da seksualna igra bude intenzivnija. Tu su prsteni za penis, koji zaustavljaju krvotok penisa pa ovaj malo nabubri, te vibratori za penis koji se stavljaju na muško spolovilo, pa stimuliraju klitoris za vrijeme seksa. Međutim, u pravom položaju, mali penis može napraviti čudo. Važno je da duboko prodre u vaginu, a za to su pogodni razni „pseći“ položaji. 

2. Veliki, dugački penis 

Nije jednostavno baratati velikim penisom. Na primjer, oralni seks je tada pravi izazov – čak može biti bolan ako se ne pazi. Ako je penis osobito velik, potrebno je uzeti si puno vremena za predigru, kako bi bila optimalno vlažna te pripremila vaginu za golemog uljeza. Što je žena opuštenija, lakši i ugodniji će biti seks. Osim toga, preporučuje se lubrikant, kao i svaki položaj u kojem žena ima kontrolu – i može kontrolirati dubinu penetracije. 

3. Zakrivljeni penis 

Mnogi muškarci imaju lagano, pa do jako zakrivljen penis - a to može imati prednosti, ali i mane. Ako zakrivljenost nije jako velika, onda nema smetnji kod seksa (nikakvih bolova), a upravo takav „bananasti“ penis može dovesti ženu brzo do orgazma. Svojim oblikom tada idealno stimulira G-točku, a preporučuju se položaji poput položaja žlice, ona na njemu, te misionarski položaj. 

4. Obrezani penis 

I kod nas se nađe pokoji obrezani mladić. To je navodno „higijenskiji“, ali zna biti i vizualno primamljivo. Osim toga, kod obrezanih penisa je glavić osobito osjetljiv – ali, naprotiv, može biti i jako neosjetljiv. Dakle, prema takvom penisu treba se oprezno odnositi te razgovarati o željama vlasnika – treba isprobati koji mu se pokreti sviđaju. Za stimulaciju rukom potrebno ga je jako dobro navlažiti. Mali savjet: područje gdje počinje glavić (s donje strane) jako je osjetljivo. Lagano ga mazi prstom ili jezikom – to će ga izluditi! 

Možda vas zanima 4 stvari na koje frajeri padaju, ali se ne usude priznati Rubrika Love&Sex Love&Sex

5. Debeli penis 

Važna je debljina! To mnoge kažu… Ovaj oblik penisa idealan je jer svojim oblikom optimalno stimulira sve živce u vagini. Što je snažnije trenje na ulazu i u vagini, to je veća nadraženost – u ovom slučaju dužina penisa ne igra ulogu. 

6. Tanki penis 

S ovim oblikom najbolji je seks u kojem on radi kružne pokrete kako bi stimulirao stjenke vagine. Također treba penetrirati pod raznim kutovima. Ako ti to nije dovoljno, možeš nabaviti neke seks-igračke koje će nadopuniti tanki penis…  

Photo: PR/WhatsApp

Komentari 0