Love&Sex

4 stvari na koje frajeri padaju, ali se ne usude priznati

Vjerovala ili ne, i muškarcima je potrebna nježnost i željni su pažnje. Evo kako ćeš svog frajera razmaziti u trenu - provjereno djeluje!

1. Organiziraj mu gledanje tekme kod kuće i pozovi mu frendove

Znaš koliko tvoj frajer voli svoje društvo, a ponekad svatko treba svoje vrijeme za sebe. Upravo zato predlažemo ti da mu organiziraš gledanje tekme kod kuće i pozoveš sve njegove najbolje frendove. Budimo realne, frajeri koji ne vole gledati tekme s frendovima prava su rijetkost pa je ovo dobitna kombinacija kojom ćeš ga osvojiti. Vjeruj nam, on će to jako cijeniti, a ti ćeš imati nekoliko sati samo za sebe. Iskoristi ih za kavu s prijateljicama ili dobar šoping. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

2. Iznenadi ga palačinkama s Lino ladom i među svim okusima odaberi njegov najdraži

Palačinke su mnogima omiljena poslastica, a posebno one premazane omiljenim namazom. Sigurne smo da ih i tvoj frajer obožava pa ti predlažemo da ga iznenadiš ovim ukusnim desertom i to uz njegov omiljeni okus Lino lade. Zašto Lino lade? Jer je preukusna, jer ima pet različitih okusa prepunih lješnjaka, mlijeka i kakaa (duo, kokos, milk, gold i nougat) i jer se kasnije može jesti žlicom, na kruhu ili tostu. Trebaš još razloga? 

 | Autor: Instagram/Nives Celzijus Instagram/Nives Celzijus

3. Odvedi ga na izlet

Ponekad je dovoljno malo izaći iz rutine, s partnerom isprobati nešto novo i posjetiti mjesta koja nikada niste. Tako ćete provesti više kvalitetnog vremena i uživati u zajedničkom društvu. Organiziraj vam kratki vikend izlet, sve isplaniraj do posljednjeg detalja i reci mu za iznenađenje tek kada sve bude spremno. Dobro će vam doći da se odmaknete od poznate okoline i odvojite vrijeme samo za sebe. To će učiniti čuda za vaš odnos, a on nikako neće ostati ravnodušan.

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

4. Odvedi ga u kino na film po njegovom izboru

Isto pravilo kao i za tekme, vrijedi i za filmove, samo si u ovom slučaju ti njegovo najpoželjnije društvo. Kako bi ga iznenadila i dodatno razmazila, dobro ga slušaj što priča i upijaj sve o nadolazećim kino hitovima koje želi pogledati kako bi ga mogla iznenaditi ulaznicama. Čak i ako se ne čini da je tako, frajeri vole iznenađenja, željni su pažnje i nježnosti. Imaj to na umu svaki put kad ga poželiš malo razmaziti. Ili puno!

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Sponzorirani sadržaj: miss MIND za miss7

Photo: Thinkstock / Spencer Davies