Love&Sex

5 seksualnih položaja za nevjerojatan pomirbeni seks - jer djela govore više od riječi

  • Pomirbeni seks može biti divlji, intenzivan ili supernježan
  • Razgovor je potreban, ali pravo pomirenje često se dogodi tek među plahtama
  • Kad zakopate ratnu sjekiru, možete osjetiti seksualnu napetost
Možda vas zanima Što kaže horoskop, koji parfem najviše odgovara tebi, a koji tvom muškarcu? Rubrika Beauty Beauty

Nakon što ste razgovarali o tome što vas tišti te iskreno razriješili nesuglasice, možda ćete osjetiti trenutačnu potrebu da se zagrlite. Hm, a možda i neku iznenađujuću seksualnu napetost. Takozvani pomirbeni seks može biti divlji, intenzivan ili supernježan. Štogod da se dogodilo, sigurno ćeš ga se još dugo vremena sjećati. Donosimo neke idealne položaje za „pomirenje“.

via GIPHY

1. "Popravljač"

Lezite oboje na bok okrenuti licem u lice, a ti stavi nogu preko partnerova boka. Držite se čvrsto i polako se mičite jedno prema drugome, odnosno ljuljajte se naprijed-nazad. Između poljubaca šapćite si na uho sve što volite jedno kod drugoga i što vam je nedostajalo. Možete pričati ozbiljno i slatko ili dodati malo prljavog razgovora - sve što vas zbližava!

2. Oralna isprika

Ako se tvoj partner još uvijek osjeća malo loše, a premda si ti do sada već 100% sve oprostila i zaboravila, možeš prihvatiti njegovu ponudu da ti se iskupi. Lezi i pusti neka te ljubi, miluje i liže sve dok ne dobije tvoju milost. Možeš mu i šefovati te i govoriti što točno treba raditi ili ga natjerati da sam to shvati.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

| Inquisitor

A post shared by Sex Positions Club (@sexpositions_club) on

3. Uza zid

Ako i dalje imate neke rezidualne smetnje nakon što ste riješili problem, uskladite ih hitnim pomirbenim seksom. U stojećem položaju nasloni se na okvir vrata, a s drugom nogom odupri se o drugu stranu okvira za ravnotežu i eventualnu prilagodbu visine. Za dodatnu draž partner te može podići za stražnjicu.

Možda vas zanima Kriterij je čudan, ali postoji 6 osobnosti frajera. Koji je tvoj? Rubrika Life&style Life&style

4. Vrtiguz

Nakon razdoblja sukoba, možda ćete biti puni energije za strastveni seks. Valjajte se naokolo, režite, grizite se, bacajte se po podu i po krevetu. Ako vam ne smeta, govorite si prljave stvari (u određenim granicama, naravno). To će dovesti do točno one vrste seksa koja vam treba.

5. Yab Yum

Ponovno se spojite na najprirodnijoj razini s klasičnom tantričkom pozom, Yab Yum. Tvoj partner sjedi prekriženih nogu dok ti sjediš u njegovom krilu s nogama omotanim oko stražnjice. Gledajte si u oči i sinkronizirajte svoje disanje. 

Photo: Shutterstock/Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • RosaF1

    Pozdrav, ja sam gdica SOFIJA ROSA. Iz Zagreba u Hrvatskoj želim dati pouzdano svjedocanstvo o tome kako sam dobio kredit od gospode Vladimire Financial Investor. Dobio sam zajam od 50000 €. NAPOMENA: Ona je pouzdana i autenticna Ako je netko ... prikaži još!