Love&Sex

5 romantičnih ideja za savršeni spoj u jesen - i uvod u vruće poljupce

  • Ljeti postoji toliko puno stvari koje možemo raditi, a osobito vani na otvorenom 
  • To je također idealno vrijeme za provoditi vrijeme s novom ljubavi ili jednostavno bolje upoznati neku osobu 
  • Međutim, i jesen ima svoje prednosti i pluseve 

Premda su temperature u jesen nešto niže, dani kraći, a kiša češća, to ne znači da treba prekrižiti romantičan spoj. S ovih pet ideja možeš se i u jesen jako vruće zaljubiti. 

1. Jesenska šetnja s domaćim punčem 

Ima li nešto romantičnije od šetnje po jesenskom svjetlu kroz zlatnožuto lišće dok se držite za ruke? Kako vam ipak ne bilo previše hladno za prste, možete ih ugrijati sa šalicom toplog punča kojeg ste prije toga sami spravili. Tako ćete zapravo imati dva spoja te dovoljno vremena da se upoznate. 

2. Zajedničko kuhanje 

Spoj u kuhinji je često podcijenjen. Naime, pri zajedničkom kuhanju možete puno toga otkriti o ukusima i željama partnera, ali i općenito puno toga jedno o drugome. Osim toga, zajedničko kušanje je jako romantično i dobar je uvod u vruće poljupce. 

Možda vas zanima Trendi jakne od umjetne kože do 300 kn - evo gdje ih možeš pronaći Rubrika Moda Moda

3. Rezbarenje bundeva

Jesen je vrijeme bundeva. Ovo povrće ne izgleda baš jako romantično, a kad se izrezbari za Noć vještica izgleda čak i strašno. Međutim, zajedničko dubljenje i rezanje bundeva može biti sjajan spoj. Možete oboje biti kreativni, a nakon toga uživati uz svjetlo svijeća iz bundeva i čašu finog vina. 

4. Bouldering 

Za vrijeme niskih temperatura idealno je vrijeme da isprobaš neki sport u dvorani. Što misliš o boulderingu? Neobičan sport, a riječ je o penjanju po umjetnim stijenama. To doista može biti vrlo zabavno. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⚠️Get out of your comfort zone now! #bettereveryday #bouldering #climbing #training #hikers #thessaloniki

A post shared by HikersThessaloniki (@hikers_thessaloniki) on

5. Piknik u zatvorenom 

Ako je već previše hladno sjediti predugo na svježem zraku, to ne znači da se moraš odreći romantičnog piknika. Zabavu na dekici unesi unutra. Jednostavno raširi deku u sobi ispred prozora te uživajte i pogledu iz toplog stana. Veliki plus: piće je hladno pošto ti je hladnjak nadohvat ruke, a i ne moraš nositi hranu sa sobom – sve je u blizini. 

Možda vas zanima Koliko spojeva mora proći da zaista postanemo par? Znanstvenici su izračunali točan broj Rubrika Love&Sex Love&Sex
Photo: Shutterstock/instagram

Komentari 0