Love&Sex
Pogreške koje žene rade te s kojima tjeraju muškarce od sebe

4 velike pogreške koje rade žene, a koje automatski odmah otjeraju muškarce

  • Za čim muškarci ŽUDE kad su u pitanju veze? 
  • Jednostavno: žele ženu koja je sigurna, pouzdana i ženstvena
  • Muškarci se slažu da ženi kojoj je - unatoč ljepoti, humoru, ljubaznosti i privlačnosti - potrebna pretjerana sigurnost i stalna potvrda, brzo postane naporna 

Ovi muškarci, koji su svi nevjerojatno pametni, ambiciozni, talentirani i zgodni, traže ženu koja sebe voli toliko da nikada ne ovisi o potvrdi svog partnera, odnosno kako bi se tek zbog toga osjećala ljupko, vrijedno i privlačno.

Evo nekoliko „znakova“ koje ćeš najvjerojatnije morati korigirati sama sa sobom prije nego što kreneš voljeti nekoga drugoga…

1. Postavljaš pitanja poput: „Čini li me ovo debelom?“ „Zašto si to napravio/rekao?“ ili „Voliš li me još uvijek?“

Muškarci smatraju da su ta pitanja, koja žene često postavljaju u vezama, među najneugodnijim pitanjima koje žena može postaviti.
Nazivaju ih potpunim „odbijanjem“ i žale zbog činjenice da nema prihvatljivih odgovora na ova pitanja. Prestani pitati.

via GIPHY

Ako ti je odjeća preuska, to znaš. I osim ako se nekoliko kilograma nije pretvorilo u dvadeset, muškarci se slažu da ne mogu znati jesu li te kolačići koje si pojela sinoć učinili nadutom.

I na kraju, ne pitaj muškarca voli li te. NIKAD. Riječi i radnje moraju se podudarati.

Ako je tvoj muškarac rekao da te voli, ali se počeo udaljavati, postoji bolji način da provjeriš njegove osjećaje prema tebi.

Pitajući „zašto“ je učinio ili rekao nešto natjerat će ga da zauzme obrambeni stavi i osjećat će se djetinjasto. Ti mu nisi majka; ti si njegova ljubavnica.

Kada muškarac gubi zanimanje za vrijeme spoja Možda vas zanima 56 posto muškaraca gubi zanimanje ako naslute da je žena u potrazi za ovim... Rubrika Love&Sex Love&Sex

2. Govoriš stvari poput: „Samo me drži“, premda je tvoj muškarac nježan, mazi te i/ili ti posvećuje pažnju.

Mat Boggs to savršeno opisuje u svom seminaru „Cracking the Man Code“ kada kaže da su muškarcima potrebni kratki, dostižni ciljevi kako bi se osjećali uspješnima. Muškarci žele ugoditi ženama pa se moraju osjećati kao da su tvoj vitez u sjajnom oklopu kako bi nastavili dalje.

via GIPHY

Međutim, kad se potrudi i posveti ti pažnju, drži te dok gledaš svoju omiljenu seriju ili čitaš knjigu, pusti ga da ode kad mu zatreba prostor. Ako ga stalno kritiziraš i govoriš mu da „nije dovoljno“, htjet će se dugoročno sakriti.

Umjesto toga, smjesti se u vrijeme kada ste zajedno, budi prisutna u tom trenutku i potakni ga da ode igrati Playstation ili gleda video zapise na YouTubeu kad završiš s gledanjem serije ili si dovoljno čitala. 

Možda vas zanima Ovo su 5 razloga zašto muškarci ne ostare zajedno sa savršenim ženama, slažeš li se s njima? Rubrika Love&Sex Love&Sex

3. Ljubomorna si i čudno se ponašaš kad vidiš izdanja časopisa s golišavim ženama u njegovoj spavaćoj sobi ili vidiš njegove slike s prijateljicama.

Istina je da je tvoj muškarac imao cijeli život prije nego što si ga upoznala. Uključivao je bivše ljubavnice, bivše djevojke i niz žena koje su mu i dalje prijateljice. Žena kojoj prijete ovi odnosi, prošli i sadašnji, u opasnosti je da isključi muškarca kojeg voli.

via GIPHY

Tvoj je muškarac napustio te veze s razlogom, a ako ti stalno pokazuje da te voli, onda nemaš razloga bojati se prošlosti. Njegovi prijatelji, muški i ženski, jednostavno nisu prijetnje.

4. Povezuješ se s pjesmama poput: „My Life Would Suck Without You“, „No Air“ i „Lost Without Your Love“. 

Kad voliš sebe i stvorila si nevjerojatan život koji je međuovisan sa životom tvog partnera, ne misliš valjda da bi tvoj život bio loš bez njega. Premda bi vjerojatno prikladno imala slomljeno srce da izgubiš važnu vezu, u svom srcu znaš da ćeš „preživjeti“, te da je i bez njega tvoj život doista sjajan.

via GIPHY

Tada možeš disati i kad ti više nije dečko i nećeš se izgubiti bez njegove ljubavi. Kad imaš dubok osjećaj samopouzdanja, zajednicu prijatelja, profesiju koju smatraš ispunjenom i ljubav prema sebi, tvoj život nikada nije loš. Nikad.

Možda vas zanima Evo 5 frizura koje muškarci potajno mrze, a otkrili su zašto... Rubrika Beauty Beauty
Photo: Shutterstock

Komentari 0