Love&Sex
Kada muškarac gubi zanimanje za vrijeme spoja

56 posto muškaraca gubi zanimanje ako naslute da je žena u potrazi za ovim...

  • Postoje li neke stvari koje muškarce totalno odbijaju na spoju?
  • Odgovor nam je dala nedavno provedena anketa
  • Odgovor bi te mogao jako iznenaditi 

Ako uroniš u život izlaska i spojeva, ne samo da moraš računati sa super susretima i provodom, nego i s odbijanjem - to je jednostavno dio cijele te priče. Međutim, ponekad nije lako razumjeti zašto neki muškarci gube zanimanje. Jednostavno im nešto općenito ne odgovara ili je stvar baš u nama? Novo istraživanje portala za spojeve „ElitePartner“ pozabavilo se tim pitanjem te su anketirali 809 heteroseksualnih samaca o njihovom ponašanju za vrijeme spoja. Na vidjelo je izašlo više razloga zašto neki tako brzo pobjegnu nakon spoja...

Možda vas zanima Ovo je jedna od prvih osobina koje ljudi zamijete na tebi, zato je njeguj Rubrika Life&style Life&style

via GIPHY

Ove stvari doista jako odbijaju muškarce

Naravno, svaki muškarac i žena obraćaju pozornost na različite stvari kad traže partnera. Također imaju i različite sklonosti te zamisli. Međutim, rezultati istraživanja pokazuju da postoji nekoliko stvari u kojima se slažu slobodni heteroseksualni muškarci: 56 posto njih izgubi zanimanje na spoju kad primijete da žena traži "uzdržavatelja". Uz to, 34 posto anketiranih muškaraca smatra zastrašujućim kad žena na prvom spoju razgovarala o svojoj želji da ima djecu. Još 25 posto smatra neprivlačnim kad su žene jako zaokupljene ulogom kućanice. To definitivno govori o činjenici da samostalne i neovisne žene bolje prihvaćaju.

via GIPHY

Suprotno tome, u istraživanje su bili uključeni i muškarci koji se drže „stare“ raspodjele uloga u vezi: 24 posto izjavilo je da gubi zanimanje kad je žena jako orijentirana na vlastitu karijeru. 42 posto također smatra da je sjajno kad su žene drage i suzdržane pri koketiranju, a dodatnih 57 posto kada se primijeti da im treba rame na koje se mogu osloniti.

Dečki su jedva dočekali otvoriti mi dušu, a tema je bila što muškarci NE VOLE kod nas žena?

Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    zene su teške