Love&Sex
4 tajne ženskara - koje zapravo ne bismo trebali znati

4 tajne uspješnih ženskara - kojih bismo trebale postati svjesne čim prije

  • Jesi li ikada pala na serijskog zavodnika, ženskara, onog šarmantnog gada? 
  • I pitala se nakon toga: „Što mi je bilo? Kako sam mogla biti tako luda...?!“ 
  • Pa ti dečki barataju nekim specifičnim vještinama. Evo koje su tajne „zanata“ muškaraca koji su ludi za ženama. Svim ženama

Svi ih znamo, a mnoge od nas nasjele su na jednog: na izvrsne tipove koji uvijek dobivaju ono što žele od žena - a to je rijetko nešto ozbiljno! Ali, tko su zapravo ti ljudi? Što je ono što ih pokreće? Što možda nije u redu s njima? I kako nam uspijevaju zavrtjeti glavom iznova i iznova kako bismo se spetljale s njima? Alan Roger Currie, autor, bloger i, prema vlastitim izjavama, dugogodišnji ženskar, otkrio je četiri tajne „zanata“. Hoće li nam pomoći da bolje razumijemo psihu gospodina Šarmantnog? Vidjet ćemo!

via GIPHY

Ženskar imenom Alan podijelio je tako četiri tajne svog "zanata"

1. Postoji razlika između "pravih igrača" i "muljatora"

Prema Alanu morali bismo razlikovati dvije vrste ženskara: prave igrače i muljatore. Pravi igrači su uvijek iskreni glede svojih namjera i stavove o vezi. S njima znamo gdje smo, znamo da ne žele ništa stalno te da će se unatoč nama vjerojatno upustiti u ljubavni odnos s još nekom. Dakle, karte su na stolu, pa tko voli neka izvoli. 

Muljatori se pak pretvaraju da smo mi „one prave“ koje obožavaju i misle ozbiljno s nama - ali onda nikad nemaju vremena petkom navečer. Jer su zapravo s nekom drugom.

Peacocking: s tim novim trikom muškarci vabe žene u krevet

Dakle, to znači sljedeće: igrači su ženskari s kojima se možemo zabavljati ako nam tako odgovara, a muljatori su oni koji nam slome srce kad nemamo sreće. A ako ne želimo ni jedno, a niti drugo, možda bi bilo bolje uzeti si vremena prije nego što se nekome prepustimo - ako je vjerovati Alanu.

via GIPHY

2. Većina muškaraca odana je u okviru svojih (ne)mogućnosti

Po Alanovom mišljenju, vjerojatnost da je muškarac ženskar, odnosno zabavlja se s nekoliko partnerica istovremeno, veća je što je on privlačniji ili bolji u krevetu. Njegov je glavni argument za ovu tezu je sljedeći: „Čovjeku je lako biti vjeran kad postoji samo jedna žena spremna na redoviti spolni odnos. Ali, kad netko može imati pet, deset, petnaest ili više od 20 žena u krevetu, puno je teže biti monogaman.“ 
Pa, ako to nije razumna računica ...

3. Od djevojke samo za seks teško je prerasti u "onu pravu"

Alan savjetuje svim ženama koje su zainteresirane za ekskluzivnu, dugoročnu vezu s muškarcem da nikada ne smiju prvo pristati na avanturu ili prihvatiti primamljivi zov predatora. Naime, prema njegovom iskustvu, muškarci tako gube poštovanje potrebno za vezu. Prema Alanu, žena bi uvijek trebala imati nekakvu sličnost s njegovom majkom kako bi se muškarac smatrao partnerom (zapravo postoje istraživanja koja sugeriraju takvo što). A budući da bi vjerojatno vrlo malo muškaraca pomislilo na svoju majku da je seksualno vrlo otvorena i da je spremna na seks na brzaka, žene s takvim ponašanjem se diskvalificiraju - jer jednostavno nisu dovoljno dobre, poput mamice. Odnosno, poput nesvjesne predodžbe gospodina Šarmantnog o njegovoj mamici.

via GIPHY

Kako zavesti i zadržati Dalmatinca? U slučaju da si u lovu na jednoga...

4. Nikada ne možemo promijeniti ženskara

Tko bi rekao: baš kao i drugi ljudi, ne možemo samo preko noći promijeniti polaritet, otkriva Alan. Uostalom, pripadaju istoj vrsti kao i mi. Prema našem otvorenom ženskaru, najbolje je da prihvatimo da će čovjek - koji može i koji je bio sretan u prošlosti - i dalje to biti u sadašnjosti i budućnosti. Ono što možemo jest otvoreno razgovarati s gospodinom Šarmantnim o onome što želimo od njega i pitati ga što on želi od nas. Kao što smo upravo saznale, ovo djeluje samo ako je igrač, a ne muljator...

Uostalom: naravno, ne može se isključiti da se ženskar promijeni i pronađe snagu da bude vjeran, pod uvjetom da upozna pravu osobu, svoju ženu iz snova. A bismo li to mogle biti, znat ćemo najkasnije čim nas upozna sa svojim roditeljima.

Photo: Shutterstock

Komentari 0