Love&Sex

Peacocking: s tim novim trikom muškarci vabe žene u krevet

„Peacocking“ – u slobodnom prijevodu „šepurenje“ (engleski peacock = paun) – je nova fora s kojom se muškarci žele „pokazati“ pred nama ženama – i odvesti nas u krevet…

Kod „šepurenja“ je stajling na prvom mjestu. Upadljiva odjeća, neobičan accessoires i pretjerano stilizirana kosa – muškarci poput paunova žele privući pažnju žena. Cilj: odvesti nas u krevet! 

„Šepurenje“ – biti uočljiv s pomoću stajlinga 

Bit uočljiv pod svaku cijenu! To je bit šepurenja. Kao što se plemenite ptice svojim šarenim perjem bore da privuku pažnju ženke, tako i muškarci sa svojim stajlingom žele ostaviti snažan dojam na nas. „Dress to impress“ (u slobodnom prijevodu: „Odjeni se da impresioniraš!“) je moto kod šepurenja. 

Možda vas zanima Tri muške tajne koje nisu namijenjene ženskim ušima Rubrika Love&Sex Love&Sex

Pretjerano lijepo ponašanje 

Kod šepurenja se ne pretjeruje jedino u outfitu, nego je i ponašanje muškaraca zapravo glumatanje - pretjerano je ljubazno i fino: pridržavanje vrata, uliječe s upaljačem kad izvadiš cigaretu, zaštitničko ponašanje. Tipovi koji se šepure uvijek su savršeni džentlmeni i spremni pomoći dami u nevolji. Jedva da smo dotakle njegov krevet, počinje se ponašati kao macho i pokazuje svoje pravo lice. Zvuči poznato?

Možda vas zanima Muškarci ovog oblika lica se najviše žele seksati Rubrika Love&Sex Love&Sex

Stajaling liste na Internetu 

„Peacockink“- ekipa se etablirala na i na internetu. Mogu se pronaći bezbrojni savjeti stilista za savršeno šepurenje, a na nekim forumima muškarci pričaju svoja iskustva. Dakle, oprez, drage missice: kad sljedeći puta pored tebe zaleprša prava upadljiva ptičica, moguće je da iskušava šepurenje! 

Photo: Thinkstock / Spencer Davies

Komentari 0