Love&Sex 25. rujna 2020.

3 najbolja - i najmanje neugodna - seksualna položaja za vrijeme menstruacije

Unsplash/Becca Tapert.
  • Seks za vrijeme menstruacije nije baš za svakoga 
  • Doduše, ljubavna igra može tada čak ublažiti menstrualne bolove 
  • Donosimo tri položaja koja su idealna za seks dok traje mjesečnica 

Neke žene za vrijeme menstruacije dožive svoje orgazme intenzivnije nego inače. Osobito su ova tri položaja prava stvar i trebala bi ih isprobati. Savjet: najbolje je na krevet staviti nekoliko ručnika kako eventualne mrlje od krvi ne bi predstavljale problem. 

Seks za vrijeme menstruacije: dobro protiv grčeva 

Kad imaju one dane u mjesecu, mnoge žene često imaju još više želje za seksom nego inače. Međutim, za mnoge je već i sama pomisao na seks za vrijeme mjesečnice nekako odbojna. Međutim, seks u to vrijeme može čak „smiriti“ menstruaciju, odnosno smanjiti grčeve. Osim što ćemo se opustiti, penetracija može djelovati poput masaže. 

S ovim seksualnim položajima će to biti najbolje…

1. Bočno i straga 

Ovaj položaj je jako djelotvoran protiv grčeva za vrijeme menstruacije. Jednostavno lezi na bok, mazi svojom stražnjicom njegov penis dok on kleči iza tebe. Najbolje je staviti ispod sebe nekoliko jastuka kao povišenje. Tako on može lako prodrijeti straga u tebe. Može te i lako masirati svojim penisom dok ti sasvim opušteno uživaš. 

Možda vas zanima... Muškarci žele ovu stvar više od seksa – ali mnoge žene se toga boje Rubrika Love&Sex Love&Sex

2. Jahaći položaj 

I jahaći položaj je idealan za menstruaciju. Predstava da sjediš gore i pustiš da krv jednostavno teče zvuči nekima odbojno. Ali, budimo iskrene: naša menstruacija je nešto najprirodnije na svijetu i muškarci bi se morali s time već jednom pomiriti. U jahaćem položaju možeš odrediti tempo. Tako ćeš izbjeći bolove za vrijeme seksa u vrijeme menstruacije. 

3. Analni seks 

Ako te ipak odbija vaginalni seks za vrijeme menstruacije, onda se možeš jednostavno prebaciti na analni seks. Naime, tada menstruacija uopće nije problem, a tampon ili menstrualnu čašicu možeš fino ostaviti unutra. 

Možda vas zanima... Kim Cattrall, zvijezda 'Seks i grada', iskreno je progovorila o svojim godinama i o seksualnosti Rubrika Stars Stars

Komentari 0