Love&Sex

12 kombinacija horoskopskih znakova koji neće dugo izdržati zajedno

  • Čast iznimkama, ali kad je o ljubavi riječ, neki znakovi jednostavno nisu savršen par 
  • Naravno, to ne znači da veze ovih znakova automatski pucaju
  • Mogu opstati, ali to će zahtjevati mnogo prilagodbe s obje strane

U početku veze, kad su oba partnera zaljubljena preko ušiju, sve se čini idealno, savršeno. Ne razmišlja se puno o dugoročnim ciljevima i što im je sve zajedničko (ili nije). Ali, nakon faze lebdenja u oblacima, postaje jasno da neke stvari zapinju zbog različitih osobnosti i načina ponašanja. Evo tko će teško s kime izići na kraj…

1. Žena Lav i muškarac Djevica 

Žena rođena u znaku Lava u početku je prilično pod dojmom uspjeha i ambicija muškarca Djevice, jer treba muškarca koji može s njom držati korak. Međutim, ta kombinacija neće se dugo održati, jer će muškarac Djevica brzo postići svoj maksimum te neće moći pratiti korak Lavice. 

via GIPHY

2. Žena Bik i muškarac Lav 

Kratko vrijeme bi njihova veza mogla fino funkcionirati. Međutim, brzo će zaključiti da nemaju dugotrajne zajedničke perspektive. Žena Bik i muškarac Lav imaju malo zajedničkih stvari te različit krug prijatelja. Veza im brzo postane jednolična i dosadna – dok ne pukne. 

3. Žena Jarac i muškarac Ovan 

Žena Jarac je organiziranija od muškarca Ovna te unaprijed planira svoj dan. Muškarci Ovnovi su više spontani te često dolazi do svađe. I prijatelji ovog para će smtrati da je bolje da se raziđu jer si jednostavno ne odgovaraju. 

Možda vas zanima Isprobala sam serum koji koriste poznate Hrvatice. Evo rezultata... Rubrika Beauty Beauty

4. Žena Rak i muškarac Vodenjak

Muškarci rođeni u znaku Vodenjaka vrlo su spontani i neovisni. Vole svoju slobodu te je ne žele žrtvovati za svaku ženu. S druge strane, žene Rakovi investiraju vrijeme i ljubav u vezu te će sve napraviti da se ista održi. Njih dvoje jednostavno nisu na istoj valnoj duljini pa će veza puknuti prije ili kasnije. 

via GIPHY

5. Žena Djevica i muškarac Škorpion 

Žene rođene u znaku Djevice vrlo su realne, organizirane te čvrsto stoje sa dvije noge na zemlji. S druge strane, muškarci Škorpioni su jako dominantni i treba im jaka partnerica. Zbog svojih razlika neće dugo biti sretni. 

6. Žena Ovan i muškarac Vaga

Žena Ovan će se brzo zaljubiti u šarmantnog muškarca Vagu, ali veza im neće dugo potrajati. Muškarac Vaga traži nešto ozbiljno te želi biti usko vezan uz partnericu. Žena Ovan neće se tako brzo vezati za nekoga. 

Možda vas zanima Lav i Lav, Ovan i Ovan? Kakva je veza istih horoskopskih znakova? Rubrika Love&Sex Love&Sex

7. Žena Škorpion i muškarac Vodenjak 

Njihova veza neće biti dugog trajanja. Muškarci rođeni u znaku Vodenjaka definitivno neće uložiti toliko puno energije u vezu koliko će to napraviti osjećajne žene Škorpioni. U početku će sve biti OK, ali veza neće dugo opstati. 

8. Žena Ovan i muškarac Blizanac 

Ova će dva znaka provesti neko vrijeme zajedno u senzacionalnoj vezi. Međutim, to neće dugo trajati. Oboje ne žele uložiti puno u vezu pa će nakon jednog lijepog ljeta brzo doći vrijeme za rastanak. 

via GIPHY

9. Žena Vodenjak i muškarac Riba 

Muškarac Riba je vrlo emotivan i sve će uložiti u vezu. On pokazuje svoje osjećaje te pod svaku cijenu želi da veza uspije. Žena Vodenjak treba više vremena da se zaljubi i čvrsto veže. Muškarac Riba će je gušiti svojom ljubavlju pa će brzo pobjeći. 

10. Žena Vaga i muškarac Škorpion 

Žena Vaga i muškarac Škorpion brzo će primijetiti da si ne odgovaraju. Ženi Vagi teško je razumjeti ga te jednostavno ne pronalazi s njim zajedničke točke. S druge strane, muškarac Škorpion smatra se strastvenom i emotivnom osobom te mu nije jasno zašto ona nije tog mišljenja. 

Možda vas zanima Indeks sreće: 10 najvažnijih zajedničkih crta koje dijele sretni parovi Rubrika Love&Sex Love&Sex

11. Žena Bik i muškarac Djevica 

Ova dva zemljana znaka jednostavno su previše slični kako bi veza mogla funkcionirati. Kod nekih veza sličnost je dobrodošla, ali ne u ovoj kombinaciji. U vezi neće biti puno iskrica i oboje će se brzo početi pitati postoji li možda netko bolji…

12. Žena Blizanac i muškarac Jarac 

Žena Blizanac i muškarac Jarac imaju dva različita životna stila. Doduše, pokušavaju stalno otkriti zajedničke interese, ali uglavnom im to ne uspijeva. Zbog toga su oboje frustrirani. Muškarac Jarac želi od nje da bude opuštenija, dok žena Blizanac želi od njega da se više zabavlja. Oboje će nakon kratkog vremena shvatiti da njihova veza nema smisla. 

via GIPHY

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0