Love&Sex

10 stvari o kojima nam frajeri uvijek muljaju

I oni su samo ljudi... Ali neke stvari s ovog popisa će te svejedno jako iznenaditi!

Cure lažu o puno stvari, ali bome lažu i frajeri. Ponekad je to vezano za tebe, ponekad za njega, ali najčešće je to u cilju "mira u kući". 

1. Misli da je tvoja najbolja frendica/sestra/mama zgodna

I naravno nikad ti to neće reći. Ali ako je i tebi zgodna, vjerojatno je i njemu zgodna - hej, pa ima i on oči! S druge strane, to mu ne znači ništa, a zna da bi komentiranjem mogao potaknuti treći svjetski rat, pa ovu temu jednostavno zaobiđi.

2. Boji se buba

On će pregrmjet i izbacit/ubit tu gigantsku bubu koja te promatra sa zida, ali to će napraviti samo zato što želi tebi ugoditi (ili te spasiti, ovisi koliko si dramatična) i to ne umanjuje činjenicu da je i njega jednako izbacila iz takta. Doduše, ugrize li ga ili ne daj Bože otruje, ti ćeš biti kriva.

Možda vas zanima Kako se riješiti frajera u 10 dana: moderno izdanje Rubrika Love&Sex Love&Sex

3. Boji se budućnosti

Stvaranje petogodišnjeg plana mu je strašnije od buba, pa s ovom temom uvijek lagano. 

4. Nema pojma što radi

Ali nema toga što te YouTube tutorijal ne može naučiti, pa tako zna riješiti zaštopanu kanalizaciju, složiti IKEA namještaj ili skuhati ratatouille. Isto to bi i ti sve znala, ali pusti ga da on odradi - znaš da ih takve stvari vesele.

5. Neće ti reći da si se udebljala

Zapalit će i stan ako treba samo da se maknete s ove teme, i koliko god puta uvjerljivo rekla da moraš smršaviti, nikad ti neće reći "Da, draga, trebala bi". Iako, ako si stvarno malo pretjerala, onaj pravi će ti suptilno dati do znanja da si prekrasna, ali si se malo ugojila, i to bi trebala cijeniti.

6. Ako ga ne interesiraju tvoji hobiji

Vjerojatno imate puno toga zajedničkog, ali smo poprilično sigurni da ga ne interesira paleta sjenila koju si kupila i koliko su sjenila dobro pigmentirana. Sjedit će s tobom i raspravljati o tome kako se lijepo blendaju boje, ali pritom će mrziti tebe, sebe i cijeli svijet.

7. Voli neke stvari koje ti mrziš

Vjerojatno je s tobom bojkotirao McDonald's nakon što ste gledali Super Size Me, ali jednako tako će vjerojatno kriomice pojesti hamburger s frendovima nakon posla.

8. Što misli o tvojoj obitelji

Ako mu se ne sviđa nešto vezano za tvoju obitelj, vjerojatno ti to nikad neće reći, osim ako se recimo, ne vjenčate.

Možda vas zanima Otkrivamo 5 najvećih muških laži Rubrika Love&Sex Love&Sex

9. Koliko gleda porniće

Želiš li samu sebe ubedirati pitaj ga koliko pornića gleda. Vrlo vjerojatno toliko da ćeš htjeti zaplakati, pa je jednostavno bolje ne znati.

10. Zna točno koliko mu je dug penis

Točno u centimetar i milimetar. Kad je spušten i dignut. Provjereno ravnalom. Ali, slagat će te da ne zna ako ga pitaš. 

Photo: thinkstock

Komentari 0