Love&Sex

Otkrivamo 5 najvećih muških laži

Ni glasa ni stasa od novog dečka, premda je obećao kako će se javiti. Kad muškarci lažu, često to rade profinjeno

Nešto je obećao, pa „kao zaboravio“, pa onda je to obećanje preraslo u „uskoro“… A rade to s takvom lakoćom i bez grča na licu – muškarci su doista pravi majstori kad nešto treba smuljati. Vrijeme je da otkrijemo njihove najveće i najčešće prevare….

1. „Bio sam u takvom stresu i ludnici…

…pa nisam stigao odgovoriti na tvoje poruke.“ 
Da, doista, napisati jednu WhatsApp poruku unutar 48 sati nemoguće je misija i vjerojatno bi jadničak – zbog već postojećeg stresa – izgorio do daske ili pao u komu. Pih! Kad ti je život toliko stresan, onda nema ni mjesta za vezu. I bolje je tako! 

2. „Baka mi je bolesna…

…pa zbog toga moram prebaciti druženje za sutra.“ Takve i slične „liječničke ispričnice“ često nam pošalju kad ih nekoliko puta pitamo što je s planiranim izlaskom. U redu, jednom se to može dogoditi, vrijeme je prehlada – ali nekoliko puta mjesečno više je nego čudno. OK, ako je liječnik, onda mu vjerujemo. Ako nije, želimo njegovoj baki brzo ozdravljenje, a njegovatelja ćemo potražiti na drugoj adresi. 

3. „Nazvat ću te!“ 

OK, tu se radi o zamršenoj situaciji. To može, ali ne mora nužno, biti laž. Krenuti odmah u napad i jadnog čovjeka izvrijeđati u javnosti te proglasiti lašcem – nije baš dobar plan. Bolje je pričekati – i ako se ne javi, uzeti telefon u ruku i veseliti se sljedećem susretu. 

4. „Izbrisat ću svoj profil na Tinderu.“ (Ili: „I tako više ne gledam taj profil - pa sada imam tebe!“)

Ovdje treba biti krajnje oprezan. Jer izjava je drska sama po sebi. U principu je već odavno trebao izbrisati taj profil. Pa što čeka taj tip??? Umjesto da ga tjeraš da se oprosti od svog  profila, možda bi bilo bolje da ga otjeraš od sebe. Tako ćeš si uštedjeti puno bijesa ubuduće. 

5. „Ja nisam kao drugi…“

Čak i ako to muškarci nikad neće priznati, baš onda kad osobito naglašavaju da im nije stalo do seksa na prvom izlasku – tada, baš tada će sve pokušati da do toga dođe. To su pokazala brojna istraživanja. Upamti: „Netflix ili HBO uz čilanje“ je novo „gledanje DVD-a“ – a dobro znamo što to znači. 

Photo: None

Komentari 0