Love&Sex

Kako se riješiti frajera u 10 dana: moderno izdanje

Ikonički film koji si pogledala tisuću puta u 2017. godini bi izgledao otprilike ovako...

Kao prvo, možeš li vjerovati da je sada već kultni film Kako se riješiti frajera u 10 dana izašao 2003. godine?! Da, lik koji je utjelovila Kate Hudson, prije punih 14 godina provela je društveni eksperiment za svoju kolumnu (helou, tu smo!) testirajući granice frajera i tražeći njegov breaking point radeći "tipične ženske greške" za koje smo krive u samim počecima veze. E sad, Kate ustvari nije imala pojma da ćemo 14 godina kasnije, imati još tisuću drugih mogućnosti za proklizavanje s frajerima, čitaj: Facebook, Instagram, LinkedIn i sva ostala čudesa modernog doba u kojem živimo. U nastavku donosimo modernu varijantu Kako izgubiti frajera u 10 dana, i naravno da smo morali ostati u ironičnom tonu u kakvom predviđamo da bi i Andie izluđivala Bena, kad bi se radio modernizirani nastavak ovog filma... (Khm, ma zašto to već netko nije napravio?!)

1. Obavezno ga dobro prostokaj prije prvog spoja. Želiš znati SVE. Pod sve mislimo na imena svih tetki, kućnih ljubimaca, najboljih prijatelja. Istraži i zajedničke prijatelje. Ma čak i potencijalne zajedničke prijatelje jer kad ti nekoga spomene možeš uletjeti sa "on je bivši od bivše cure mog bivšeg. Ma gle koja sudbina!" Također, želiš znati i gdje je putovao, ima li tetovaže, gdje izlazi, koju muziku sluša,... nemoj mu dozvoliti da te iznenadi. 

2. Već na prvom spoju check-inaj se s njim kako bi svi vaši (sada već zajednički) prijatelji znali da ste skupa. Ne zaboravi na hešteg #couplegoals i #bae. Ujedno ćeš znati i kada vam je točno godišnjica, jer si ovjekovječila taj dan. 

3. Na prvom spoju ga traži da se slikate za tvoju novu profilnu sliku. Iz svih kuteva, pozicija, položaja, Snapchat filtera,... Onda ćeš od istih tih fotki za nekoliko dana (jer nisi pre očajna) složiti kolaž i staviti ga na Facebook cover. Uz obavezan opis "Mi <3".

4. Nakon spoja dodaj cijelu njegovu obitelj na Facebook. Uključujući i sve one tetke koje si već ranije pronašla. Da, da, i Ljubicu i Mariju. Možeš ih dodati i u svoje obiteljsko stablo jer ste praktički već u rodu, a u Instagram opis svog profila obavezno dodaj početno slovo njegova imena i srce. (M<3) 

5. Obavezno isprintaj njegov LinkedIn profil i sljedeći put ga detaljno ispitaj zašto je na ovom poslu ostao samo 6 mjeseci? 

6. Kad ti 10 minuta ne odgovori na poruku ili ju ne daj Bože seen-a, instantno šalji seriju uplakanih emojija. Nakon toga seriju pištolja. Čisto da zna da si prešla si faze tuge u fazu gnjeva. I uvijek ga zoveš na FaceTime. Tako točno znaš gdje je, a i ne želiš da prođe sat bez da vidiš njegovo anđeosko lice.

 | Autor: miss7 miss7 "Dobro di si ti??"

7. Svaki put kad se vidite mora napraviti seriju tvojih #ootd fotki za Instagram. Ako se ne razumije u svjetlo, sjene i pozadinu... naučit će brzo. 

8. Stavi njegovu sliku na pozadinu telefona. Ako si dovoljno vješta (a jesi), stavi i ti svoju sliku na njegov screen. Potajno, naravno, tako da se iznenadi kad upali mobitel. 

 | Autor: miss7 miss7

9. Reci mu da te fascinira život u čistoći, da je seks precijenjen i da želiš čekati neko vrijeme dok se u potpunosti emotivno ne povežete. Kad te pita "koliko dugo?", reci da to ovisi o njemu...

10. Email-aj mu Airbnb linkove na genijalne apartmane gdje ćete provesti ljeto 2018. Ti si pametna i planiraš unaprijed, uostalom morate znati kada uskladiti godišnji! 

11. Pitaj ga da se prebaci na vegansku prehranu skupa s tobom. 

12. Povedi ga na jednodnevni izlet u Zaru! Tamo ćete se baš bondati, pogotovo u onoj metar-na-metar kabini gdje ćete zajedno odlučiti što ćeš ti nositi na svadbu njegove sestrične, za koju još ni ne zna da ideš. 

Photo: miss7

Komentari 0