Love&Sex

10 laži koje će ti ON reći ako od tebe želi samo jednu stvar

  • Vani si upoznala predivnog frajera koji ti je rekao da nikada nije vidio zgodniju ženu?
  • Ako misliš da si definitivno srela svoju srodnu dušu, razmisli još jednom
  • Ako ti je rekao neku od ovih deset laži, vjerojatno je da te želi samo za jednu noć 

Muški um navodno nije kompliciran. Zato je vrlo jednostavno dešifrirati njegove stvarne namjere. Kažu da je to tako jer se muškarci jednako ponašaju kad od žena žele samo jednu stvar - s tobom žele spavati i ne treba ih kriviti jer njima je to sasvim normalno.

Budući da se vjeruje da će muškraci učiniti sve da zadovolje svoje želje, u to je uključeno i laganje. Ovih 10 laži reći će svaki od njih koji s tobom samo želi spavati.

1. Ti si najseksi žena koju sam upoznao

Međutim, velike su šanse da ti to uopće nisi. Naravno, možeš biti, ali zapravo ti si ona s kojom želi biti (samo) večeras i trebala bi biti oprezna. Nemoj očekivati previše i dopustiti da se ponadaš da će se to pretvoriti u nešto više.

2. Reći ću ti nešto što nisam rekao nikome

Ma bez brige, već je rekao to sto puta. Nastoji u tome da se baš ti osjećaš posebnom i da si mu baš ti najvažnija, no u stvarnosti, on te samo pokušava zavesti i provesti s tobom noć.

3. Zapravo ne izlazim puno

On zapravo izlazi jako puno i svima kaže isto. Želi se prikazati kao nevin dečko kojemu nije do partija i površnih veza. 

4. Čekam onu pravu

Ne čeka on ništa. Želi tebe. Danas. I to je u redu ako mu dopustiš. Ovako ti samo želi pokazati svoju osjećajnu stranu.

5. Bit će to naša tajna

I tajna njegovog prijatelja, i prijatelja tog prijatelja, a uključit će se i poznanici. Muškarci se svojim uspjesima često hvale pa nemoj baš očekivati da će se držati obećanja.

Možda vas zanima Loši muškarci koje ćeš u nekom trenutku odabrati u životu sudeći prema tvom horoskopu Rubrika Life&style Life&style

6. Večeras izgledaš predivno

Vjerojatnost da će to reći čak i ako nisi u svom najboljem izdanju jako je velika. Želi da se osjećaš samouvjereno i da mu vjeruješ pa barem i na tu jednu noć.

7. Nisam dugo

To doista može biti istina, ali ako to to govori velika je vjerojatnost da očekuje da ga žališ i pružiš mu noć koju neće zaboraviti. Barem do sljedeće takve noći.

Možda vas zanima Prepoznaješ li se? 5 laži koje žena najčešće izgovori svom muškarcu Rubrika Love&Sex Love&Sex

8. Mi smo potpuno isti

Ako to čak i je istina, on to ne govori jer zna da ste srodne duše i partneri za cijeli život. On samo želi da ti to misliš. Zato će ti vjerojatno reći da imate hrpu zajedničkih interesa.

9. Jako sam bogat

Vjerojatno je, ali to definitivno znači samo jedno - provest ćeš s njim jednu noć. Ili manje. Mnogi bogati muškarci misle da će im novac otvoriti sva vrata, i to ovaj put doslovno, a ako se hvali svojim nekretninama i pokretninama samo te želi impresionirati.

Možda vas zanima Nećeš vjerovati kako Amal i George Clooney započinju svoj dan Rubrika Life&style Life&style

10. Samo želim nekog zagrliti

To je vjerojatno najiskrenije što će ti reći. Ali znaš i sama da zagrljaj lako može voditi dalje i to točno do trenutka koji on iščekuje.

Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0