Love&Sex

Bolje od G-točke: U-točka za urnebesne orgazme

Ne, nismo se zabunile: osim G-točke, mi žene blagoslovljene smo i sa takozvanom U-točkom – koja obećava najmanje jednako intenzivne – ako ne i bolje – orgazme

Vjerujemo da ti je G-točka poznata – a jesi li čula za U-točku? Ako nisi, pravo je vrijeme! Ova točka, odnosno zona u tvom intimnom području izuzetno je osjetljiva – i lako ju je naći! 

Gdje se nalazi U-točka?

U-točka (od lat. riječi urethra = mokraćna cijev) označava područje oko tvoje mokraćne cijevi – da, naravno, od tuda i naziv. Nalazi se točno između klitorisa i vagine te je kroz nju prolazi nevjerojatno puno živčanih završetaka. Upravo to je čini jako osjetljivom za nježnu stimulaciju te intenzivne osjećaje. 

 

Možda vas zanima Ovo je interesantno! 9 stvari koje muškarci žele znati o tebi – u krevetu Rubrika Love&Sex Love&Sex

Kako se točno stimulira U-točka? 

Za to postoji – kao gotovo uvijek kod seksa – puno mogućnosti. Ako ćeš se sama zadovoljavati (rukom), možeš je stimulirati laganim pritiskom i milovanjem. Bit će superintenzivno ako ćeš uz U-točku naizmjenično stimulirati i klitoris. S tvojim partnerom otvaraju se dodatne mogućnosti. Naime, on može jezikom stimulirati tvoju U-točku, ali i prstima te penisom. Kako god – novi snažni orgazmi su zagarantirani! 

 | Autor: Getty Images Getty Images

 

Možda vas zanima Zapravo, ovo bi trebala napraviti svaki put prije seksa! Rubrika Life&style Life&style
Photo: Getty Images
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • zdravko

    Ali, ova je "U" točka rezervirana samo za istinske, domoljubne hrvatice!