Love&Sex

Ovo je interesantno! 9 stvari koje muškarci žele znati o tebi – u krevetu

  • U idealnoj situaciji žena i muškarac se razumiju u krevetu – međutim, puno toga ostaje neizrečeno…
  • Iako muškarci znaju glumiti sveznalice kad je riječ o seksu, neke stvari su im čisti misterij 
  • Poput, recimo, jesmo li blizu orgazma  

Premda se obično dečki „prave frajeri“ i glume bogomdane ljubavnike te sveznalice kad je riječ o seksu, vrlo često je prava slika sasvim drugačija. Odnosno – dečki pojma nemaju! Što je još gore, često ni ne znaju kako saznati to što ih muči. Naravno, jednostavno nas mogu pitati i reći nam što ih muči, ali često su previše ponosni ili sramežljivi za takvo što – pa muče sami sebe. Stoga otkrivamo ono što muškarci najčešće žele znati o nama u krevetu.

1. „Jesi li upravo svršila? Ili si blizu? Ili je već gotovo? Što sam propustio?“ 

Dečki, jasno nam je da će ženski orgazam za mnoge od vas zauvijek ostati misterij. Savjet: tko za vrijeme seksa samo žudi za penetracijom, a nema tankoćutan osjećaj za partnericu i njene tjelesne potrebe, neće dugo vremena biti njen ljubavnik. 

2. „Koliko divlje je 'previše divlje'?“

Priznajemo, mala je razlika od nježnog lupkanja po guzi i seksualnih igrica s velikim „joj!“ U ovom slučaju postoji tek jedno rješenje: komunikacija! Znamo što želimo te nemamo problema to reći muškarcu. 

 | Autor: Shutterstock/Instagram Shutterstock/Instagram

Možda vas zanima 5 razvikanih, a totalno precijenjenih seksualnih poza - ocijenile žene Rubrika Love&Sex Love&Sex

3. „Zašto se češće ne uhvatiš za grudi? Jer… kad bih ja imao grudi, stalno bih ih dirao i stiskao i mijesio…“ 

Činjenica je da svoje grudi nosimo cijeli život sa sobom. Dakle, može se dogoditi da im ne pridajemo uvijek punu pažnju. 

4. „Dosađuješ li se upravo – jesam li ja kriv?“ 

Čak i kad ne dajemo 100 posto sebe pa ne lebdimo s vama u orgazmičkom nebu – uživamo u erotskoj blizini i svemu što se događa. 

5. „Jesi li odjenula ovo donje rublje samo za mene?“ 

Odgovor na ovo pitanje gotovo je uvijek – DA! Kad smo već kod te teme: bilo bi lijepo da za svoj trud dobijemo malo više priznanja. Samo kažemo… 

6. „Koliko dominantan smijem biti?“ 

Čak i kad smo tip žene koji voli imati sve pod kontrolom u svakodnevnom životu, ponekad se volimo prepustiti muškarcu u spavaćoj sobi. Dakle, slobodno uzmete uzde u ruke i zadovoljite nas prema vlastitim željama. Respektabilan ton i grubosti su tabu! 

Možda vas zanima Kad ni ne znaš koliko si seksi: 15 stvari koje te u muškim očima čine neodoljivom Rubrika Love&Sex Love&Sex

7. „Smijem li te promatrati?“ 

Jasno je da tko ne cijeni žensko tijelo nije ni vrijedan seksa. Intenzivni kontakt očima definitivno je dopušten. Ali, nemojte zaboraviti milovanje i poljupce! To nas vodi ka sljedećoj točki…

8. „Je li ljubljenje obavezno?“ 

Za vrijeme predigre mogu dodiri usnama djelovati uzbuđujuće te stvoriti savršenu intimnu klimu. S poljupcima ne treba prestati niti kad se stvari već zahuktaju. Nema striktnog pravila, dečki – probajte i promatrajte kako će partnerica reagirati. 

9. „Zašto si ugasila svjetlo?“ 

Volimo seks kad se dobro osjećamo. A za neke žene to znači – tamno okruženje. Mogući kompromis: prigušeno svijetlo. 

Možda vas zanima 6 stvari o oralnom seksu koje želi znati svaki muškarac Rubrika Love&Sex Love&Sex
Photo: Shutterstock/Instagram

Komentari 0