Life&style

Zapravo, ovo bi trebala napraviti svaki put prije seksa!

Zamisli, ovaj savjet se uvijek dosad shvaćao naopako!

Sigurno si dosad čula da se treba pomokriti prije seksa, jer to navodno održava zdravlje vagine, ali u biti radiš totalno suprotno - to vodi urinarnim infekcijama! Pitaš se kako? Bakterije iz mokraće funkcioniraju tako da se zakače za urinarni trakt s "kukicom" i tako se brzo dalje reproduciraju i rastu. Doktori zato predlažu da se pomokriš poslije seksa.

Pomokriš li se poslije seksa, pogotovo ako ti se poprilično jako mokri pa "držiš", isprat ćeš iz sebe sve bakterije jer ćeš imati jači pritisak - a upravo on spašava od upale! Između ostaloga. 

Iako ovo nije 100% rješenje za izbjegavanje, primjerice upale mjehura, ono se svakako isplati raditi. Neke žene su jednostavno osjetljivije od drugih na bakterije, pa se trebaju više paziti. Jednako tako, održavaj higijenu svojih seks igračaka, nemoj koristiti previše lubrikanta i pazi da se uvijek brišeš od naprijed prema natrag - sve ovo će svakako pomoći.

Photo: thinkstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • tigar

    Opet autor teksta koji misli da je novinar...(sa kupljenom diplomom)....Naslov kaže da bi nešto trebala napraviti "svaki put prije seksa"...a u tekstu ni slova o "nečemu" PRIJE SEKSA, nego isključivo što bi trebala napraviti POSLIJE SEKSA! Daj se draga autorice ... prikaži još!