Love&Sex

Ovih 13 stvari će iracionalno napaliti muškarce - a nije riječ o golotinji

  • Određene stvari napale muškarce: primjerice, goli ljudi, fotografije golih ljudi, dodirivanje gole osobe, biti gol, dok ga netko dodiruje dok je gol…
  • Popis je beskonačan i uglavnom se odnosi na golotinju, međutim, nije uvijek tako...
  • Postoje određene stvari koje će iracionalno napaliti većinu muškaraca, a za neke ćeš se doista iznenaditi

Ne trebaš biti genijalka da pretpostaviš što muškarce može uvijek napaliti. Grudi, guza, golo tijelo, izazovna poza...sve je to onaj muški mainstream kad je riječ o napaljivanju. Ipak, mi smo napravile korak naprijed i istražile koje stvari iracionalno pale muškarce. I doista smo ih našle. U svakom slučaju, ovdje su neke stvari – sasvim iznenađujuće - koje imaju tendenciju da napale dečke. 

1. Ta pjesma koja ga vraća u prošlost – kad je prvi put svršio na zadnjem sjedištu tatinog automobila. Svatko ima tu jednu pjesmu (ili pjesme) koje ga „bacaju u raspoloženje za seks“. Možda je to pulsirajuća techno-himna ili seks rock pjesma ili pak pjesma koja je svirala kad je imao najbolji seks svog života

2. Miris tvog parfema. Miris je najjači osjećaj povezan s pamćenjem. Osim toga, parfem je dizajniran da bude privlačan. Ako netko prođe pored njega tko miriše kao njegova partnerica ili bivša ljubavnica, definitivno se pita zašto je tako vruće. 

3. Ugleda krajičkom oka svoje golo tijelo u ogledalu i shvati da danas izgleda prilično lijepo. Ljudi vole biti goli . Premda to vjerojatno nećeš priznati, sigurno si se i ti pogledala u ogledalu na putu prema tušu te pomislila: „Da, OK. Nije loše.“ 

Možda vas zanima Napeto ili odbojno? Doznali smo što muškarci misle kad je žena glasna u seksu Rubrika Love&Sex Love&Sex

4. Pojesti nekoliko kriški pite... ili jagode ... ili kamenice ... ili ... Popis namirnica koja slove kao afrodizijak nevjerojatno je dugačak (i često osporen). Dakle, premda svi ne bi željeli da ih hrana napali, sigurno ima jednu ili dvije namirnice od kojih gušta.

5. Kada se pojaviš u crvenoj haljini. Da, postoji razlog da je za Valentinovo sve u crvenoj. Istraživanja pokazuju da je to boja koja je najviše povezana s uzbuđenjem. Zato sljedeći puta kad pokušavaš nekoga zavesti, nabaci crvenu haljinu. 

6. Golicanje dok ste još u krevetu u nedjeljno jutro. Ovo je zapravo fetiš, ali se vrlo često događa i gotovo je uobičajeno. Taj je fetiš još poznat kao "knismolagnija – i dio je razloga zašto se nađeš u škakljivim borbama sa svojim partnerom. 

 | Autor: Getty/Guliver Getty/Guliver

7. Kad mu grebeš leđa. Da, i to je fetiš i dovoljno je drugačiji da dobije svoje vlastito ime: akarofilija. 

8. Spavanje u krevetu s novim čistim, mirisnim plahtama na njemu. Ako volite uklizati u svježe presvučen krevet, nisi sam. Prema jednom britanskom istraživanju, i muškarce i žene uzbuđuju čiste plahte. To bi moglo objasniti privlačnost seksa u hotelu. 

Možda vas zanima Ispovijesti: 4 žene otkrile su kakav je zapravo seks s muškarcem sa sićušnim spolovilom Rubrika Love&Sex Love&Sex

9. Strah. Da, erekcija od straha je stvarna pojava. To dokazuje i znanost, ali strah ga zapravo ne uzbuđuje direktno poput drugih stvari sa ovog popisa. To je doista "pogrešna raspodjela uzbuđenja". U osnovi, strah i uzbuđenje imaju zajedničke elemente (kratkoća daha, porast krvnog tlaka). Boji se, ali njegov mozak odluči da je možda napaljen umjesto toga. 

10. Kada odjeneš njegovu majicu ujutro. Ima nešto stvarno seksi kod žene koja nosi jednu od njegovih majica ili košulja. 

11. Ako znaš svirati gitaru. Glazbenici su seksi. I gotovo bilo koji instrument se broji, osim  možda harmonika. Zapravo, čak i harmonika bi mogla proći. 

12. Ako ga možeš nasmijati. Smisao za humor je uvijek seksi. Neki će reći kako je najbolja predigra smijeh, ali to nije istina. Najbolja predigra je oralni seks. 

Možda vas zanima Učini li jednu od ove 4 stvari nakon seksa s tobom, znat ćeš koliko si napeta svom muškarcu Rubrika Love&Sex Love&Sex

13. Kad si super, super, super nabrijana za svoje hobije. To je samo još jedan način da kažeš da si "tako strastvena da je to teško  povjerovati". Ne morate biti super u stereotipnim „muškim“ stvarima – kao što su videoigre ili Ratovi zvijezda. Biti strastven oko nečega - bilo čega  - jednostavno je seksi.

Photo: Getty/Guliver
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Macha

    Za ovo netko stvarno dobiva placu? Prvo, fetisi su parafilije, a parafilije su poremecaji. Netko tko uziva u grebanju po ledjima za vrijeme seksa sigurno nema poremecaj. Drugo, hobiji? Ako je moj hobi planinarenje, hoce li on izvaditi njonju i ... prikaži još!