Life&style

Zori Timeless novi je luksuzni boutique hotel na Jadranu, svaki detalj ovdje je doveden do savršenstva

  • Hotel je smješten na bajkovitom otoku Sveti Klement (Palmižana) u blizini Hvara te predstavlja vrhunski spoj etabliranog, ekskluzivnog restorana Zori i četiri nove dizajnerske luksuzne rezidencije
  • Dizajnerske rezidencije nazvane Infinity, Cloud, Eternity i Horizon različite su i posebne, a svaka priča svoju jedinstvenu priču
  • Uz VIP zonu u sklopu restorana Zori, gostima je dostupna i personalizirana concierge usluga
  • Pročitaj više: Ovo je najraskošniji hotelski apartman na svijetu, a čak i najbogatije goste ostavlja bez daha

Nakon završetka ambicioznog projekta izgradnje i uređenja, Zori Timeless Hotel je nedavno otvorio vrata gostima i odmah postao jedna od najomiljenijih destinacija na Jadranu. Time je ostvaren dugogodišnji san obitelji Tomlinović koja je preuzela upravljanje obiteljskog restorana Zori u 2006.

Hotel je smješten na bajkovitom otoku Sveti Klement (Palmižana) u blizini Hvara te predstavlja vrhunski spoj etabliranog, ekskluzivnog restorana Zori i četiri nove dizajnerske luksuzne rezidencije.

 | Autor: Zori Timeless Hotel Zori Timeless Hotel

 | Autor: Zori Timeless Hotel Zori Timeless Hotel

Tijekom godina restoran Zori postao je središnje mjesto za sve ljubitelje vrhunske hrane i inovativnog pristupa gastronomiji. Uvijek zanimljiv i drugačiji, spajajući domaće i egzotične namirnice, Zori se učvrstio na gastronomskoj karti Hrvatske i šire, stvorivši veliku bazu zadovoljnih gostiju koji se često vraćaju. No, bio je to tek početak priče koju Iva i Renato Tomlinović, vlasnici Zori Timeless Hotela, zajedno stvaraju dugi niz godina.

 | Autor: Zori Timeless Hotel Zori Timeless Hotel

 | Autor: Zori Timeless Hotel Zori Timeless Hotel

Potreba za održivim načinom poslovanja pokazala se kao imperativ u posljednjih nekoliko godina. Kapacitet restorana je smanjen, gostima je omogućen veći komfor i privatnost, a izgradnjom četiri luksuzno dizajnirane rezidencije gosti mogu produljiti svoj boravak u Zori, uživati ​​u vrhunskoj gastronomiji, vrhunskom smještaju i usluzi, te prekrasnoj prirodi Hvara i Dalmacije.

Možda vas zanima Najljepši hotel na jezeru Como: Odmor u baroknoj vili Passalacqua je poput predivnog sna Rubrika Life&style Life&style

Zori Timeless jedinstveni je boutique hotel u kojem gosti imaju sve što im je potrebno za vrhunski hedonistički doživljaj odmora. Uz VIP zonu u sklopu restorana Zori, u kojoj za njih kuha a la carte mladi, svestrani i vrlo kreativni chef Siniša Jevrosimov, dostupna im je i personalizirana concierge usluga koja svim gostima osigurava nezaboravan doživljaj.

 | Autor: Zori Timeless Hotel Zori Timeless Hotel  | Autor: Zori Timeless Hotel Zori Timeless Hotel

Četiri dizajnerske rezidencije nazvane Infinity, Cloud, Eternity i Horizon različite su i posebne, a svaka priča svoju jedinstvenu priču. Za njihovu izgradnju i uređenje korišteni su isključivo prirodni materijali poput kamena i drva koji su se prirodno uklopili u okoliš i ne narušavaju njegovu prirodnu ljepotu. Cilj je bio stvoriti prostor u kojem se unutarnji i vanjski prostor neprimjetno stapaju u jedno, proizvesti atmosferu potpunog kontakta s morem i bujnom, pomno odabranom vegetacijom u vrtovima rezidencija, ali u isto vrijeme postići osjećaj sigurnosti i privatnosti koju gosti očekuju.

"Zadatak našeg dizajnerskog studija bio je osmisliti, a zatim i izgraditi mjesto za odmor, uživanje i život. Mjesto u kojem na nekoliko dana postajete netko drugi", navode dizajneri Zrinka i Vatroslav Visković i dodaju: "Ovo je definitivno Palmižana u svojoj srži, bez ikakve arhitekture, izuzetno mjesto, priroda u punoći, mjesto gdje se gusto zelenilo susreće s morem. Misao vodilja pri osmišljavanju projekta bila je - prostori bez vremenskog okvira: bezvremenski, bez ukrasa. Bez kontrasta, samo sklad."

 | Autor: Zori Timeless Hotel Zori Timeless Hotel  | Autor: Zori Timeless Hotel Zori Timeless Hotel

Zori Timeless apartmani opremljeni su visokokvalitetnim, dizajnerskim namještajem i luksuznim detaljima, koji odišu minimalizmom i luksuzom, prozračni su i stvaraju atmosferu ležernosti. Njihov pomno uređen interijer prirodno se stapa s prekrasnim, prostranim terasama oplemenjenim bujnom vegetacijom, visećim ležaljkama, bazenima i/ili jacuzzijem, a svi imaju izravan pogled na uvalu Vinogradišće, jednu od najljepših na Mediteranu.

Ovdje je sve podređeno gostu, a za potpuni hedonizam pobrinut će se vlasnici i osoblje Zori Timless hotela...

Možda vas zanima Ljuljačke u moru i ovog će ljeta biti pravi hit: Istražili smo gdje se nalaze najljepše na Jadranu Rubrika Life&style Life&style
Photo: Zori Timeless Hotel
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    odlično