Life&style

Ljuljačke u moru i ovog će ljeta biti pravi hit: Istražili smo gdje se nalaze najljepše na Jadranu

Nekoliko proteklih ljetnih sezona na sve više plaža na našem Jadranu postavljene su ljuljačke u moru, mnogima omiljene za savršene Instagram fotografije. Prekrasna atrakcija koja krasi sad već mnogobrojne plaže u Hrvatskoj, na fotografijama izgleda čarobno i stvara nezaboravnu ljetnu uspomenu.

Svaka od ljuljački posebna je na svoj način, a iako je oko većine gužva za fotografiranje, nađeš li se u blizini, za lijepu fotografiju i uspomenu s mora svakako vrijedi pričekati! 

 

 

 

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Objavu dijeli The Adriatic (@the_adriatic_)

Ljuljačke u moru postavljene su na desetak plaža duž naše obale, od Kvarnera i otoka Krka do Hvara i Korčule. U nastavku pronađi lokacije i fotografije najljepših ljuljački u moru na hrvatskim plažama koje i ovog ljeta vrijedi posjetiti!

Jadranovo

Jadranovo blizu Crikvenice je lokacija s ljuljačkom u moru najbliža Zagrebu te zbog toga omiljena brojnim posjetiteljima iz glavnog grada. Ljuljačka se nalazi na pješčanoj plaži u uvali Grabrova, zbog čega je ta plaža gdje možeš uživati u predivnom pogledu na otok Krk postala jedna od najpopularnijim u tom dijelu Kvarnera.

 

 

 

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Objavu dijeli Maylin (@maylin__mue__)

Plaža Zala, Stara Baška

Još jedna predivna lokacija s ljuljačkom u moru za nezaboravne ljetne fotografije nalazi se na otoku Krku i to u maloj šljunčanoj uvali Zala, koja je smještena na skrovitom mjestu. Nalazi se blizu centra mjesta Stara Baška i udaljena je svega nekoliko minuta vožnje.

 

 

 

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Objavu dijeli Beach Zala Stara Baška (@beachzala)

Arheološka plaža Colentum, Murter

Arheološka plaža Colenutum prva je arheološka plaža u Hrvatskoj i jedina koja objedinjuje povijest, arheologiju, oceanografiju i turizam. Trenutno je najveća plaža na Murteru, a na njoj je među prvima postavljena i prekrasna drvena ljuljačka uz more.

Ljuljačka na Colentumu postavljena je tako da se može uživati u predivnom prizoru zalaska sunca, a istovremeno promatrati arheološku plažu i zidine drevnog Colentuma.

 

 

 

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Objavu dijeli Martina Erjavac (@martinaerjavac)

Carpe Diem Beach, Hvar

Ova hit ljuljačka u moru smještena je u sklopu beach bara i noćnog kluba Carpe Diem i nalazi se na otočiću Marinkovac koji je kratkom vožnjom brodom udaljen od otoka Hvara.

 

 

 

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Objavu dijeli Smirnova Yulia (@iyuliasmirnova)

 

Moro Beach Stupe, Korčula

Predivan otok Korčula može se pohvaliti s čak nekoliko lokacija na kojima se nalaze ljuljačke u moru. Jedna od njih je na Moro Beach Stupe na otočiću Stupa Vela, koji je inače nenaseljen i do njega se dolazi brodicama. Ljuljačka u moru na Moro Beach Stupe jedna je od prvih takvih koja je postala prava senzacija među domaćim i stranim turistima.

 

 

 

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Objavu dijeli moro.beach.stupe (@moro.beach.stupe)

La Ban’ya, Korčula

Beach bar i restoran La Ban'ya druga je lokacija na Korčuli na kojoj se nalazi ljuljačka u moru savršena za Instagram fotografije. La Ban'ya se nalazi u naselju Žrnovo, a lokacija je okružena predivnim kristalno čistim morem i pogledom na otok Pelješac.

 

 

 

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Objavu dijeli La’Banya Beach (@la__banya)

Plaža Sumartin, Brač

Prelijepu plažu Sumartin na jednom od najvećih hrvatskih otoka, otoku Braču, također dodatno uljepšava ljuljačka u moru koju vrijedi posjetiti za stvaranje predivnih ljetnih fotografija, ali i uživanja u pogledu koji se pruža na Makarsku i Biokovo.

 

 

 

 

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Objavu dijeli A. (@nana24_09)

Veli Rat, Dugi Otok

I za kraj jedna ljuljačka na savršenoj lokaciji koja nije u moru, ali je toliko poznata i predivna da smo ju morali uvrstiti. Riječ je o famoznoj ljuljački pokraj svjetionika u blizini Velog Rata na Dugom Otoku. Svakako jedno od najpoznatijih mjesta na ovom divnom otoku, a fotografije ispadaju savršeno.

Photo: Instagram @yeeetica
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    lijepi brac i hvar