Life&style

Znaš neke koji su kupovali toaletni papir kao sumanuti? Ovaj čokoladni wc papir je savršen poklon za njih!

  • Znaš onaj osjećaj kad vidiš nešto što je bizarno privlačno i pomisliš - 'moram to imati'?
  • A zamisli koliko je bizarna ova čokoladica u obliku toaletnog papira
  • Ova slastica dolazi u dvostrukom pakiranju pa ju možeš podijeliti s prijateljima

Prije nešto više od mjesec dana mogli smo svjedočiti velikoj navali na toaletni papir u brojnim trgovačkim centrima. Ljudi su kupovali zalihe kao da sutra ne postoji te smo se tako našli u situaciji da je bio rasprodan. Pokazalo se da je ta panika oko papira bila nepotrebna, no ako i ti imaš prijatelje koji su bili dio ove sage, imamo ideju za odličan poklon.

Možda vas zanima Idealno za sve ljubitelje Jägermeistera! Od sad možeš imati kupku s mirisom ovog pića - a nećeš se napiti Rubrika Life&style Life&style

Na popularnu stranicu Firebox u ponudu je stigla zanimljiva čokoladica pomalo neobičnog oblika - toaletnog papira. Napravljena je od čak tri sloja čokolade te kao kombinacija mliječne i bijele pa tako da možeš biti sigurna kako čokolade neće nedostajati, a mogu ju konzumirati i vegetarijanci.
 | Autor: Firebox Firebox

Možda vas zanima Čokolada u hladnjaku ili na polici? Na Twitteru se pokrenula rasprava gdje bi trebalo čuvati čokoladu Rubrika Life&style Life&style

Cijena ove čokoladice je 9,99 funti odnosno 86 kuna, a u paketu dolaze dvije role kako bi ih mogli podijeliti. Ovo je stvarno idealan poklon s kojim možeš iznenaditi svoje prijatelje. Zamisli im samo reakciju kad im na vrata stigne ovaj originalni poklon.

 | Autor: Firebox Firebox

 

Photo: Firebox

Komentari 0