Life&style 12. ožujka 2019.

Znaš li što su brafne? Preukusne su, fotogenične i ima ih u Zagrebu!

Instagram @haileybieber.
  • U Zagrebu je odnedavno dostupna brafna - kombinacija bagela i krafne
  • Ovaj pekarski hibrid prodaje se u Bagel & Lobster Barru
  • Dostupni su brojni neobični okusi poput pistacija i kreme od limuna te kikiriki maslaca i želea
Možda vas zanima... Najvažnija stvar koju snažne, samopouzdane žene imaju (i znaju sačuvati) Rubrika Life&style Life&style

Jesi li ikada čula za brafne? Mi smo za ove prefine zalogajčiće saznali tek nedavno kada su se našli u ponudi Bagel & Lobster Barra a u Zagrebu. Riječ je, naime, o ukusnim bagelima obogaćenima okusom standarne krafne. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bagel & Lobster Barr (@bagellobsterbarr) on

Bagel (pecivo s rupom) ima optimalan omjer proteina i ugljikohidrata s jako malo masnoća i manje kalorija od čaše jogurta, a iako je izvorno srednjeeuropkso jelo, najpopularnije je u Americi. Bagel & Lobster Barr u Jurišićevoj ulici, u neposrednoj blizini Trga bana Jelačića, popularizirao je ovo slasno pecivo u Hrvatskoj. U ponudi su se dosada mogle pronaći slane kombinacije poput lososa, piletine i povrća.

Možda vas zanima... Kolegica ti je postala prijateljica? Sve zamke prijateljstava na poslu i kako ih izbjeći Rubrika Život Život

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bagel & Lobster Barr (@bagellobsterbarr) on

Baš ovih dana u ponudu su stigli i slatki bageli koji neodoljivo podsjećaju na krafne. I to one fotogenične! Sudeći po Instagram slikama, vidjeli smo zelenu od pistacija i kreme od limuna i crnu s kikiriki maslacem i želeom. Još uvijek nismo uspjeli pogoditi što se nalazi u ''basic'', rozoj i bijeloj brafni, ali uvjereni smo da će biti riječ o pomno odabranim okusima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bagel & Lobster Barr (@bagellobsterbarr) on

Novi pekarski hibrid definitivno je privukao našu pažnju i jedva čekamo da odemo i isprobamo sve. I ti ideš na brafne? 

Komentari 0