Lifestyle 2018 prikaza 12. ožujka 2019.

Znaš li što su brafne? Preukusne su, fotogenične i ima ih u Zagrebu!

Instagram @haileybieber.

  • U Zagrebu je odnedavno dostupna brafna - kombinacija bagela i krafne
  • Ovaj pekarski hibrid prodaje se u Bagel & Lobster Barru
  • Dostupni su brojni neobični okusi poput pistacija i kreme od limuna te kikiriki maslaca i želea
Možda vas zanima... Najvažnija stvar koju snažne, samopouzdane žene imaju (i znaju sačuvati) Rubrika Lifestyle Lifestyle

Jesi li ikada čula za brafne? Mi smo za ove prefine zalogajčiće saznali tek nedavno kada su se našli u ponudi Bagel & Lobster Barra a u Zagrebu. Riječ je, naime, o ukusnim bagelima obogaćenima okusom standarne krafne. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bagel & Lobster Barr (@bagellobsterbarr) on

Bagel (pecivo s rupom) ima optimalan omjer proteina i ugljikohidrata s jako malo masnoća i manje kalorija od čaše jogurta, a iako je izvorno srednjeeuropkso jelo, najpopularnije je u Americi. Bagel & Lobster Barr u Jurišićevoj ulici, u neposrednoj blizini Trga bana Jelačića, popularizirao je ovo slasno pecivo u Hrvatskoj. U ponudi su se dosada mogle pronaći slane kombinacije poput lososa, piletine i povrća.

Možda vas zanima... Kolegica ti je postala prijateljica? Sve zamke prijateljstava na poslu i kako ih izbjeći Rubrika Život Život

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bagel & Lobster Barr (@bagellobsterbarr) on

Baš ovih dana u ponudu su stigli i slatki bageli koji neodoljivo podsjećaju na krafne. I to one fotogenične! Sudeći po Instagram slikama, vidjeli smo zelenu od pistacija i kreme od limuna i crnu s kikiriki maslacem i želeom. Još uvijek nismo uspjeli pogoditi što se nalazi u ''basic'', rozoj i bijeloj brafni, ali uvjereni smo da će biti riječ o pomno odabranim okusima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bagel & Lobster Barr (@bagellobsterbarr) on

Novi pekarski hibrid definitivno je privukao našu pažnju i jedva čekamo da odemo i isprobamo sve. I ti ideš na brafne? 

Komentari 0