Life&style
Hisense Smart Laser TV

Znaš li da postoji potpuno besplatni streaming servis s hrpom filmova i emisija?

  • Rakuten TV je streaming servis koji nudi gomilu sadržaja koji je potpuno besplatan. 
  • Na Rakuten TV-u pronaći ćeš sjajne akcijske filmove, komedije, dramske filmove, obiteljske filmove, ljubavne filmove, trilere, znanstveno-fantastične filmove, dokumentarce i serije. Od najzanimljivijih filmova izdvajamo "The Menu", "Triangle of Sadness" i "Ticket to Paradise".
  • Ako razmišljaš o kupovini novog televizora, dobro je znati kako je Rakuten TV aplikacija sastavni dio Hisense Smart Laser TV-a, pametnog televizora s trostrukim laserskim izvorom svjetlosti.

Rakuten TV jedna je od vodećih platformi za video na zahtjev u Europi koja nudi puno sadržaja za svačiji ukus; od vrhunskih hollywoodskih filmova do ekskluzivnih dokumentaraca, a također tu je i usluga live streaminga televizije prema unaprijed određenom rasporedu.

Rakuten TV ne radi na modelu mjesečne pretplate poput Netflixa i HBO-a, više je poput virtualnog Blockbustera i naplaćuje korisniku jediničnu cijenu po filmu koji je dostupan za iznajmljivanje na ovoj platformi. Veliki benefit u odnosu na ostale streaming servise je što Rakuten TV ima zaista golem i raznolik izbor filmova koji se mogu gledati potpuno besplatno, bez ikakve mjesečne naknade zbog toga što dopušta reklame.

 | Autor: Pexels Pexels

Na Rakuten TV-u pronaći ćeš sjajne akcijske filmove, komedije, dramske filmove, obiteljske filmove, ljubavne filmove, trilere, znanstveno-fantastične filmove, dokumentarce i serije koji će oduševiti sve iskrene filmofile. Od najzanimljivijih filmova u ponudi Rakuten TV-a izdvajamo "The Menu", "Triangle of Sadness" i "Ticket to Paradise". 

Besplatno možeš pogledati poznate klasike poput  "Once Upon a Time in America", zabavne komedije " Guess who" ili napetog trilera "Passengers" te mnoštvo serija, dječjih filmova i dokumentaraca u orginalnoj Rakuten produkciji.

Uđi u svijet tehnoloških inovacija uz Hisense Laser TV

Kako možeš pristupiti Rakuten TV-u? Jednostavno, putem aplikacije na svojem pametnom televizoru. Ako razmišljaš o kupovini novog televizora, dobro je znati kako je Rakuten TV aplikacija sastavni dio Hisense Smart Laser TV-a. Uz aplikaciju Rakuten TV, Hisense Laser TV također nudi i aplikacije poput Netflixa, YouTubea, Prime Videa, Deezera, YouTube Musica, Facebook Watcha, FITE, UEFA TV-a, Kidoodle TV-a, Toon Gogglesa, Disney+...

Karakteristike i prednosti Hisense Laser TV-a

Hisense Smart Laser TV može se pohvaliti s trostrukim laserskim izvorom svjetlosti koji generira tri obojena dijela slike paralelno, nudeći korisnicima poboljšani prikaz boja i ujednačeno svjetlo. Ovakav izvor svjetlosti stvara ultra-realistične slike prikazujući stvarnije i prirodnije boje te stvarajući dojam kao da glumci ovdje i glume samo za tebe, u tvom dnevnom boravku.

 | Autor: promo promo

Slika u 4K rezoluciji je kristalno jasna, oštra i svijetla slika u svim vrstama osvjetljenja u tvom domu, što ti omogućuje uživanje u vrhunskom iskustvu gledanja televizije u različitim uvjetima u prostoriji.

Za sve one kojima je zvuk jednako važan kao i slika, tu su Dolby Atmos tehnologija zvuka i superiorni ugrađeni zvučnici od 40 W koji te vode na putovanje kroz nezaboravno filmsko iskustvo s moćnim zvukom koji se osjeća u svakom kutu tvoje sobe.

Tehničke karakteristike Hisense Smart Laser TV-a su:

  • Tip: 4K Smart Laser TV  100L9G-B12  
  • Dijagonala ekrana (inch): 100 in  
  • Maksimalna rezolucija: 4K Ultra HD 3840x2160  
  • Tehnologija zvuka: Dolby Atmos  
  • Korisničko sučelje: VIDAA U5

Hisense Smart Laser TV projicira oštru i kristalno jasnu sliku u 4K rezoluciji na ekran pomoću tehnologije ultra-kratkog dometa svjetlosti s trostrukim laserskim izvorom svjetlosti. Može se pohvaliti i 8K rezolucijom. Gledanje omiljenih filmova na Hisense Smart Laser TV-u sigurno će ti omogućiti da se osjećaš kao da je tvoj omiljeni glumac upravo ušetao u tvoju dnevnu sobu.

Photo: Promo

Komentari 0