Life&style

Ovo su sastojci za smoothie koji Jennifer Aniston daje mladolikost i energiju - i poput deserta je

  • Svi bi htjeli znati tajne odličnog izgleda slavnih koji poput 52-godišnje Jennifer Aniston ničim ne odaju svoje godine
  • Zvijezda 'Prijatelja' pobornica je zdravog života, a sada je otkrila kakav to smoothie svakodnevno pije
  • Osim što je pun dodataka za prehranu koji osiguravaju energiju, zdravlje i odličan izgled, glumica kaže i da ima okus poput deserta

Vjerojatno ti je prošlo ispod radara, ali osim što na našu radost snima nove epizode serije ‘Morning Show', Jennifer Aniston preuzela je još jednu ulogu - postala je i promotorica jednog brenda čije nadomjestke u prehrani obožava. Glumica je i ranije isticala kako koristi dodatke u prihrani koji joj osiguravaju zdrav i njegovan izgled i iznutra, a sada je i otkrila recept za odličan smoothie koji te sastojke i sadržava.

Jennifer Aniston nosi bezvremensku odjeću Možda vas zanima Jennifer Aniston nosi najljepšu bezvremensku odjeću za žene starije od 40 godina Rubrika Moda Moda

Čokoladni saveznik ljepote i energije može sadržavati dodatke poput proteina ili kolagena, a njemu je Jennifer dodala Maca i Matcha prah. 

Prema legendi, Inke su davale svojim ratnicima prah korijena mace kako bi povećali njihovu snagu i izdržljivost, a danas se koristi jer povećava razinu energije, uravnotežuje hormone, pomaže kod stresa te pozitivno djeluje na libido.  Matcha postaje sve popularnija, a mnogi se odlučuju upravo na ovaj oblik zelenog čaja kao zdraviju alternativu kavi koji daje energiju i pomaže u koncentraciji.

Evo kako je još sastojke Jennifer stavila kako bi od svog smoothieja napravila zdravi čokoladni desert

Čokoladni smoothie:

  • Dnevna doza kolagena u prahu (ili napitka) ili proteinskog praha (najbolje ako su ovi dodaci već napravljeni u čokoladnoj kombinaciji)
  • Bademovo mlijeko (ili kakvo drugo biljnog podrijetla)
  • Cimet
  • Maca prah
  • Matcha prah
  • Kakao
  • Špinat

*Jennifer je i dodala kako ponekad ovom receptu priključi i bananu ili šaku bobičastog voća

Jennifer Aniston je zbog upornih pitanja kad će se udati/postati majka morala na terapiju

Sastojke se zatim pomiješaj u blenderu ovisno o gustoći koja se želi dobiti. 

Nije tajna da je 52-godišnja glumica pobornica zdravog života kojeg njeguje godinama, ali nije baš uvijek bilo tako.

‘’Kada sam se odselila iz roditeljskog doma u ranim 20-ima, nisam poput drugih buntovnika počela piti, pušiti i odlaziti u klubove, ali sam jela slatke voćne pahuljice’’, ispričala je Jennifer. 

Zvijezda ‘Prijatelja’ dodala je kako taj period nije dugo trajao jer se počela osjećati loše. 

‘’Ono što unosimo u tijelo može imati veliki učinak na naše raspoloženje, ne radi se samo u nutritivnoj veći o mentalnoj brizi. Uvijek sam bila svjesna onoga što stavljam u svoje tijelo i kako se brinem o sebi - ne samo da mogu izgledati sjajno u trapericama već i zbog dugovječnosti te zdravlja kostiju, mišića, mozga…’’, rekla je glumica.

Lude jutarnje rutine poznatih zvijezda: Kako Mark Wahlberg i Jennifer Aniston mogu tako živjeti?

Osim svojih svakodnevnih smoothieja Jennifer prakticira i povremeni post. Nakon buđenja obično popije sok od celera nakon čega trenira a onda i popije kavu. Tijekom pandemije Jennifer je otkrila kokice kao savršen međuobrok, a istaknula je i kako voli voće poput azijskih krušaka, šljiva i jabuka

Photo: Shutterstock
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    Bravo jen