Stars

Jutarnje rutine poznatih zvijezda: Mnogi se dive ali i čude onome što rade Mark Wahlberg i Jennifer Aniston

  • Od onih koji mrze ustati rano ujutro pa do ranoranioca - zvijezde također na različite načine započinju dan 
  • Međutim, jutarnja rutina nekih hollywoodskih zvijezda prilično je nevjerojatna
  • Otkrit ćemo ti neobične stvari kojima ovih 6 slavnih osoba započinju dan

Kaže se da se po jutru poznaje dan. Međutim, kod ovih poznatih osoba to se baš i ne bi moglo reći. Naime, ove zvijezde imaju prilično čudan način da započnu svoj dan, barem što se tiče većine nas običnih smrtnika.

Kourtney Kardashian

Većina nas ujutro može zamisliti samo jedno: šalicu fine crne kave. Ali, tko može zamisliti da ujutro pije rastopljeni maslac? To je točno ono što Kourtney Kardashian radi svaki dan. Točnije, ona popije šalicu pročišćenog maslaca (masla, ghee). I to zato jer je poduzetnica apsolutno uvjerena da ta jutrošnja rutina čini čuda za mršavljenje. Ali, kako ti može pomoći šalica maslaca? Prema Kourtney Kardashian, ona se nakon jutarnjeg pića osjeća toliko sitom da postane gladna tek navečer. Ali to ni u kojem slučaju ne zvuči zdravo te mnogi nutricionisti ne savjetuju ovaj trend maslaca!

Mark Wahlberg

Ponekad je relativno teško ujutro ustati iz kreveta. Čini se da Mark Wahlberg uopće ne zna za taj osjećaj. Naime, oko osam sati, kad je većina nas tek oprala zube, on je već je dva puta doručkovao i imao naporan trening.

 | Autor: Profimedia / @salmahayek Instagram Profimedia / @salmahayek Instagram

Njegov dan započinje u 02:30 te kreće s molitvom i opsežnim treningom prije nego što si pripremi doručak, a zatim odlazi na golf. U osam je već obavio više nego što smo mi u jednom danu. Ali, glumac uvijek ide na spavanje vrlo rano. Nakon 19:30 više ne možeš računati na njega.

Kate Hudson

Još samo pet minuta ugodne i tople deke ujutro čini naš dan slađim. Ali, Kate Hudson je više za hladan jutarnji šok. Naime, svako jutro započinje opsežnom ledenom kupkom. Puni veliku zdjelu hladnom vodom i ledom te pokušava zadržati glavu u njoj što je duže moguće. Nakon toga osjeća se spremno i budno cijeli dan. Osim toga, glumica se kune u nevjerojatan beauty učinak ove šokantne procedure. Kaže kako je nakon toga koža uvijek lijepa i mekana te dobiva poseban sjaj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Jennifer Aniston

Jennifer Aniston također očito ne spada u kategoriju „jutarnjeg gunđala“. Naime, glumica započinje svaki dan - čak i u slobodne dane - u 4.30 sati. Prije pranja zuba ili prve kave meditira oko sat vremena. Do devet sati završit će svoj trening, svoju beauty rutinu i svoj omiljeni shake s maca prahom i kakaom. Kao i kod Marka Wahlberga, i njen se ranojutarnji trening sastoji od nekoliko treninga koji mogu potrajati dva do tri sata.

Victoria Beckham

Tko može zamisliti da pije ocat ujutro, i to odmah nakon ustajanja? Upravo je to jutarnja rutina Victorije Beckham. Budilica joj se uključuje svaki dan u 6 sati ujutro, a prije pranja zuba popije dvije žlice jabučnog octa. U intervjuu je 2017. objasnila da se zbog toga osjeća fit i da to čini kao svojevrsni „detoks“ za tijelo, jer ocat ispire posljednje ostatke iz želuca.

Mark Zuckerberg

Ne treba čuditi da je jutarnja rutina Marka Zuckerberga vrlo učinkovita. Od zvonjave alarma u osam sati pa do prvog sastanka ne provodi više od deset minuta perući zube, umivajući se i ispijajući kavu. Navodno bi znao spavati u majici kako ujutro ne bi gubio puno vremena odabirući odjeću.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

Photo: Profimedia / @salmahayek Instagram
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • manfred

    rado bi vjezbao s jennifer aniston
  • manfred

    sto bogatiji to luđi
  • vi

    što bogatiji to luđi