Life&style
Zločesta svekrva je napravila DNK test na tek rođenoj bebi jer je bila uvjerena kako njezin sin nije otac

Zločesta svekrva je napravila DNA test na tek rođenoj bebi jer je bila uvjerena kako njezin sin nije otac

  • Svekar i svekrva nisu nikada prihvatili odabranicu njihovog sina i bili su uvjereni da je oduvijek nevjerna
  • Novopečena majka tako je ostala šokirana postupkom svekrve koja je napravila DNA test na tek rođenom djetetu dok je ona spavala
  • Poručili su svom sinu kako dijete ni malo ne nalikuje na njega i da su trebali dokazati kako je on uistinu otac

Suprug je podijelio priču na Redditu, otkrivši kako njegovi roditelji nisu voljeli njegovu ženu te su bili uvjereni da je nevjerna - što ga je razbjesnilo. Napisao je: "Suprugu Sonju upoznao sam u restoranu gdje je radila kao konobarica. Trebalo mi je neko vrijeme da je osvojim i konačno postanem njezin dečko. Upoznao sam je s roditeljima, no njima se odmah na prvu nije svidjela. Moji roditelji misle da me Sonja koristi samo za ostvarenje svog američkog sna. Rekao sam im da je to rasistički i jako sam uvrijeđen njihovom pretpostavkom. "

Na sinovo vjenčanje dovela je kao pratnju njegovu bivšu suprugu: "Imam pravo na to jer sam sve platila"

Također, kaže kako njegova obitelj nije dala blagoslov ni za prosidbu te da su pobjegli i vjenčali se u prisustvu samo najbližih ljudi. Dvije godine kasnije par je dobio prvo dijete, a čim su čuli da im se rodio unuk, htjeli su se pomiriti. Oduševljeni djed i baka tako su ih počeli redovito posjećivati, ali jednog je dana suprug čuo kako njegova majka u igri s djetetom govori nešto u stilu: "Zar nisi najslađa beba ikada? Drago mi je što mogu potvrditi da si mi doista unuk."

"Nije znala da sam u blizini jer je izgledala zaprepašteno kad sam je upitao: "Što bi to trebalo značiti?". Pravila se luda pokušavajući promijeniti temu, no ubrzo sam shvatio o čemu je riječ i nije imala drugog izbora nego priznati istinu. Posjela me i prvo mi se ispričala prije nego što je rekla da su testirali Garrethov DNA kako bi se uvjerili da je moj sin", rekao je suprug. "Na trenutak sam ostao bez riječi i prije nego što sam eksplodirao od bijesa, rekao sam tati da mi da sina i da je bolje da odu prije nego što izgubim poštovanje koje mi je prema njima još preostalo."

Možda vas zanima Nevjerojatna priča! Svekrva je na vjenčanju prepoznala svoju izgubljenu kćer u mladenki svog sina Rubrika Life&style Life&style

Majka mu se ispričala i rekla da je to zato što ne vjeruju njegovoj ženi i da sin nimalo ne liči na njega. Kada je to čuo, nije mogao kontrolirati bijes te je izbacio roditelje iz kuće. Bio je toliko shrvan postupcima svoje majke da mu je trebalo dva tjedna da svojoj ženi saopći vijest. "Kada sam napokon skupio snage priznati joj počela je plakati i to mi je slomilo srce", rekao je. "Znam koliko se trudila pridobiti odobrenje i simpatije mojih roditelja i ono što sam joj upravo rekao bilo je poput šamara."

 | Autor: shutterstock shutterstock "Znam koliko se trudila pridobiti odobrenje i simpatije mojih roditelja i ono što sam joj upravo rekao bilo je poput šamara"

"Kad je majka nazvala da pita kada može ponovno doći u posjetu, rekao sam joj da više nije dobrodošla u život našeg sina, a jednako sam poručio i ocu. Bio je ljut, nazvao me nezahvalnim i okrutnim. Također je nastavio vrijeđati moju suprugu što me još više razljutilo. Ostalo nisam ni čuo jer sam samo poklopio slušalicu", povjerio se suprug.

Svekrva iz pakla: je li pokušala kolačima otrovati nevjestu na vjenčanju ili je sve bio nesretan slučaj?

Čovjek je upitao pretjeruje li, a složan odgovor svih korisnika Reddita bio je odlučno "ne". "Oni su otvoreno rasistički nastrojeni prema njegovoj ženi i majci djeteta", istaknula je jedna osoba. Druga je dodala: "Vaš sin zaslužuje bolje od toga da se mora nositi s rasističkom bakom i djedom. Odnos pun ljubaznosti i prihvaćanja može jedino donijeti dobrobit djetetu, a ovakav mu odnos može jedino naškoditi bez obzira što postoji obiteljska i genetska veza."

Možda vas zanima Nije mogla razlikovati blizance pa je jednog od njih tetovirala. Svekrva je njezin čin smatrala skandaloznim Rubrika Life&style Life&style
Photo: shutterstock

Komentari 0