Life&style

miss7 magazin te čeka na svim kioscima, požuri po svoj primjerak!

  • Za 30 kuna, 276 stranica štiva koje će te pratiti do proljeća
  • bajkovite i čarobne pozornice (Modne scenografije), pravi skupocjeni dragulji (Boucheron), hit serija i biografskih, ali suludih filmova u nastajanju (The Politician i Gucci – saga o modnoj obitelji) i mnoštvo svjetlucavih stranica koje će vas zaokupiti u predasima ovog čarobnog vremena
  • Za miss7 pišu i fotografiraju renomirani domaći autori i influenceri: Tina Lončar, Nada Mirković, Domagoj Jakopović Ribafish, Boris Kovaček, Nenad Korkut, Marija Krznarić, Tanja Božić, Nikolina Subašić, Mare Milin, Marko Grubišić, Mateja Vrčković, Danijel Berković, Marija Paić, Karla Jurić, Vedran Bošković, Marijana Zlomislić, Slađana Križić, Vladimir Milinović, Srećko Rundić, Ina Stupalo, Mateja Sučević...

Ponosno vam predstavljamo deseti  broj magazina miss7 s kojim još jednom otkrivamo modne poslastice, rituale ljepote, mijenjamo stil života, zadiremo u društvena zbivanja i trendove, a neke zajedno s vama i stvaramo. 

 | Autor:

Inspirirajte se neočekivanim modnim editorijalima koje smo stvorili s vrhunskim kreativnim timovima: prvim fotografkinje Mare Milin i stilista Petara Trbovića u Teddy boy stilu i onim urbanim mlade fotografkinje Karle Jurić i stilistice Karle Zelić. Ne propustite fenomenalan beauty editorijal za čije je neodoljive ilustracije (pokušajte skrenuti pogled) zaslužna mlada umjetnica Mateja Sučević, a ni onaj gastro koji nas vraća božićnoj tradiciji kako je vide gastroblogeri Vedran Bošković i Marijana Zlomislić. 

Možda vas zanima Igor Rudan: ''Za uvjeravanje žena u vlastitu posebnost, složit ćete se, treba biti prilično “smart” Rubrika Život Život

Kad se nauživate boja, ne zatvarajte miss7, donosimo prave dragulje s kojima se isplati ući u 2020. godinu: intervju sa znanstvenikom Igorom Rudanom o ljubavi, obrazovanju, duhovnosti i ljudskosti (ma i o znanosti, da)  za koji su mnogi u timu poželjeli da se proteže na više stranica; iskreni razgovor s modnom novinarkom Anom Josipović koja je s nama i vama podijelila kako se s povjerenjem i vedrinom suočiti s najtežim izazovima; inspirativnu poruku top modela s međunarodnom karijerom i tv voditeljice Iris Cekuš, lice naše naslovnice čije fotografije potpisuje uvijek genijalan Marko Grubišić. 

 | Autor:

 | Autor:

Ako i to nije dovoljno, imamo u ovom broju bajkovitih i čarobnih pozornica (Modne scenografije), pravih skupocjenih dragulja (Boucheron), hit serija i biografskih, ali suludih filmova u nastajanju (The Politician i Gucci – saga o modnoj obitelji) i mnoštvo svjetlucavih stranica koje će vas zaokupiti u dok čekate proljeće.

 | Autor:

 | Autor:

Za miss7 pišu renomirani domaći fotografi, autori i influenceri: Tina Lončar, Nada Mirković, Domagoj Jakopović Ribafish, Boris Kovaček, Nenad Korkut, Marija Krznarić, Tanja Božić, Nikolina Subašić, Mare Milin, Marko Grubišić, Mateja Vrčković, Danijel Berković, Marija Paić, Karla Jurić, Vedran Bošković, Marijana Zlomislić, Slađana Križić, Vladimir Milinović, Srećko Rundić, Ina Stupalo, Mateja Sučević...

 

 | Autor:

 | Autor:

 | Autor: Marko Grubišić Marko Grubišić

Photo: Marko Grubišić
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7 dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7 te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Avatar Emily_Rohu

    Emily_Rohu

    Lagan posao na mreži, pridružite se sada i počnite zarađivati više od 500 USD dnevno. Prošli mjesec zaradio sam i primio 27392 dolara od ovog lakog posla, dajući maksimalno 3 sata dnevno. Izuzetno je jednostavno p0slovati i redovito zarađivati od ... prikaži još!