Life&style

Zašto su žene Strijelci najbolje su prijateljice

Tvoja najbolja frendica je Strijelac po horoskopu? Onda je pazi kao na kap vode na dlanu! Neprocjenjiva je, najbolja od svih

Kad malo bolje razmislimo, najbolja prijateljica nam je puno više u životu nego što smo toga svjesne, odnosno često je uzimamo zdravo za gotovo. A ona nam je zapravo savjetnik i kritičar, psiholog, ispovjednik, rame za plakanje, stilist, frizer, kozmetičarka, poslovna savjetnica, medicinska sestra – ma sve što zatreba! Najboljoj prijateljici često možemo reći ono što ne možemo ni partneru, pa čak niti članovima obitelji. Da, ona nam je doista jedna od najvažnijih osoba u životu. 
Astrolozi tvrde da su žene rođene u znaku Strijelca predodređene da budu „iskrene i prave“ prijateljice. Naravno, to ne znači da su druge „manje najbolje“ – Strijelci su jednostavno univerzalni. Pokušat ćemo objasniti zašto…

1. Spontana je i uvijek ima dovoljno vremena za tebe

Svejedno pozvoniš li joj usred noći, izbaciš je iz kreveta i nagovaraš da idete na tulum kod nekog lika koji ti se sviđa ili skokneš kod nje u nedjelju poslijepodne na kavu – ona je uvijek spremna, ne komplicira i spontana je u svako doba dana ili noći. 

2. Ako otkažeš ili zakasniš, ne uzima ti to za zlo 

…jer i sama često zakasni ili otkaže dogovor u zadnji tren. 

3. S njom ti nikad nije dosadno 

Strijelci ni u kom slučaju nisu dosadne, lijene i trome osobe. Najradije su uvijek u nekom muvingu – svejedno koliko im je dan bio dugačak ili naporan. Ali, s njom ponekad jednostavno možeš i chillati. 

Možda vas zanima Istraživanje: Evo zašto je važno imati najbolju frendicu! Rubrika Life&style Life&style

4. Prijateljstva su joj uvijek važnija od muškaraca 

Za najbolju frendicu rođenu u znaku Strijelca ni jedan muškarac na ovom svijetu nije važan kao TI. Za svoju prijateljicu uvijek će sve napraviti. 

5. Nije zlopamtilo

…jer će nakon sat vremena zaboraviti zašto se ljutila. 

6. Briljira na tulumima 

S njom nikad nije dosadno na feštama i na svakoj će zabavi oraspoložiti sve prisutne – voli biti u centru pažnje i zabavlja sve oko sebe (ali nikako ne naporno i napadno). 

7. Daje uvijek 100% 

Žene rođene u znaku Strijelca nikad ništa ne rade polovično. Zbog toga će i za prijateljstvo uvijek davati 100 posto sebe. 

Možda vas zanima Ovi horoskopski znakovi si najbolje odgovaraju Rubrika Love&Sex Love&Sex
Photo: Getty Images

Komentari 0