Love&Sex

Ovi horoskopski znakovi si najbolje odgovaraju

Jarac, Rak, Riba ili Vodenjak…? Otkrivamo koji horoskopski znakovi si najbolje odgovaraju

Otvorene Ribe i aktivni Ovnovi, tajanstveni Škorpion i uravnotežena Vaga… Kad je riječ o našem karakteru te kako se razumijemo s drugim ljudima, nije loše baciti pogled na horoskop. 

Čak iako ne vjeruješ astrolozima, možeš pročitati tekst i otkriti koje si osobnosti odgovaraju, a koje ne. 

Vodenjak 

Rođeni u znaku Vodenjaka odlučne su osobe, tolerantne, dobro rade u timu te teže neovisnosti i slobodi. Borit će se za ideale, zanimaju se za aktualnosti te su orijentirani na budućnost. Idealnog partnera Vodenjaci će pronaći u drugim Vodenjacima, ali i u Djevicama. 

Ribe 

Ribe su senzibilne i malo „vanjskih utjecaja“ potrebno je da postanu nesigurne. Vrlo su prilagodljive te pune razumijevanja. Teže ka mudrosti i spoznaji, duhovnosti i uviđavnosti. Odličan su par s Ovnom, ali slažu se i Blizancima, Rakom i Jarcem. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Ovan 

Ovnovi su ambiciozni, ponosni, živahni te vrlo aktivni. Njemu ne smije ništa biti dosadno, vrlo je strastven te odlučan. Zbog toga mu je potrebna partnerica puna razumijevanja – poput Ribe. Također se dobro slažu s Blizancima i Lavovima. 

Bik 

Rođeni u znaku Bika su uporni, tvrdoglavi i pravi su hedonisti: materijalna i nematerijalna dobra njihova su strast. Bik teži ka uživanju u životu, ali je vrlo častan i bez obzira na sve uvijek će reći svoje mišljenje. Zbog toga treba partnera koji ga razumije – primjerice, Strijelca ili Vagu. 

Blizanci 

Blizanci su živahni, radoznali te žude za znanjem. Ali četo sumnjaju u sve i sva te gotovo uvijek razotkriju svaku laž. Uzori su im veliki mislioci. Uvijek sve planiraju u sekundu, koncentrirani su na posao te sve brzo shvaćaju i nauče. Odlično im odgovaraju Vage i Ovnovi. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Rak 

Rak se boji gubitka, jako je empatičan, povredljiv, ali i pun razumijevanja za druge. Veliki je sanjar te traži sigurnost i predanost. Idealan partner Raku treba pružiti osjećaj sigurnosti: na primjer Lavovi. Ali i Djevice, Ribe i Vodenjaci mogu usrećiti rođene u znaku Raka. 

Lav 

Lav je pun životne energije, teži tome da bude u centru pažnje pa je zbog toga često pod pritiskom – koji sam sebi napravi! Lav djeluje mirno, sigurno i odlučno. Njegov partner također mora biti karizmatičan. Odlično se slaže s Rakom, ali i s Ovnom, Lavom, Djevicom i Jarcem. 

Djevica 

Djevice vole red, organizirane su i razumne, čvrsto stoje s obje noge na zemlji te izuzetno cijene sigurnost. Stalno su u potrazi za ravnotežom pa analiziraju sve oko sebe – ali često i sebe same. Dobro se slažu s Lavovima i Strijelcima, ali i Škorpioni, Rakovi ili Vodenjaci mogu im puno pružiti.

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Vaga 

Vaga teži ka ravnoteži i harmoniji. Svoje različite potrebe i osjećaje može u stanju je oprezno odvagati i izbalansirati. Defanzivna je te želi ravnotežu koja je prvenstveno objektivna. Vage mrze nepoštenje i nepravdu te se uvijek zalažu za slabije. Idealni partner za vagu su Škorpion i Blizanac. 

Škorpion 

Škorpioni su tajanstvena, čarobna bića. Uvijek su u potrazi za spoznajom i pravim smislom stvari. Žeđaju za znanjem i jako su znatiželjni. Optimalan partner trebao bi dijeliti s njim znatiželju – primjerice, Vaga ili Jarac. 

 | Autor: Thinkstock / Spencer Davies Thinkstock / Spencer Davies

Strijelci 

Strijelci su sanjari i idealisti te žele razumjeti druge ljude. Traže dublji smisao života, puni su razumijevanja i empatični. Strijelcima su idealni partneri pomalo buntovni znakovi – na primjer, Bik, Djevica, Jarac ili Strijelac. 

Jarac 

Jarac je realan i nema vremena za sanjarenja. Teži ka redu i disciplini. Odlično se slaže sa drugim zemljanim znakovima. Savršeni partner: Škorpion ili Vodenjak. Kad Jarac izlazi s Jarcem, treba malo smanjiti vlastite ambicije. 

Photo: Getty/Guliver

Komentari 0