Life&style

Žene pišu: Dragi partneri, evo što bismo željele od vas kad smo mamurne

  • Povremeno se dogodi da se osjećamo vrlo neugodno, osobito vikendima. 
  • Previše je kriva prva ili druga čaša
  • To može jako loše pogoditi naše glave, želudac i um

Pošto smo već toliko u banani, bilo bi fantastično, dragi naši dečki, da nam ne otežavate dan mamurluka. Evo naših 7 želja koje će nam pružiti barem neko olakšanje od ubojitog mamurluka…

1. Ne ostavljajte nas same u krevetu

Čak i ako je teško s nama izići na kraj, jer se previše živciramo ili hrčemo poput pokvarene pilane: molimo vas, ne ostavljajte nas same! Naime, za nas nema ništa gore od buđenja s velikim sramom - te prazan krevet. Pogled na partnera koji spava nevjerojatno je smirujući i omogućuje nam da se odmorimo od pijanstva.

via GIPHY

2. Šutke stavite čašu vode s tabletama za glavobolju ispred nas

To bi zaista bio dokaz ljubavi par excellence.

Možda vas zanima Zabavi se u Muzeju mamurluka! Interaktivna izložba o povijesti alkohola oduševit će tebe i tvoje prijatelje Rubrika Life&style Life&style

3. Poštedite nas priča od prethodne večeri

Naša je sramota ionako ogromna. Dovoljni su tek mali komadići sjećanja koje nam naš slomljeni mozak predstavlja kao kratki film između pulsirajućih glavobolja. Dakle, ako od nas čujete tiho stenjanje, to je vjerojatno opet taj trenutak. Tjelesno smo preslabe kako bismo jasnije reagirale.

via GIPHY

4. Ne postavljajte glupa pitanja

Zamislite da su vaše emocije na tipkovnici i da netko lupa po njoj rukama svom snagom! Takav je osjećaj kad nešto želite od nas. Zato vas molimo da nas ostavite na miru.

Postoje 3 životne faze kad je alkohol osobito štetan. Ne prolazi čak ni čaša vina na dan...

5. Poštedite nas pogleda ili komentara dok se natrpavamo pizzom i čokoladom

Već znamo da ćemo se zbog toga jako naljutiti za dva dana. Ali, dok nas je alkohol noć prije učinio malo nesputanijima, sljedeći dan na večeri to više nije pravilo. Stoga vas molimo da se ne šalite bez razmišljanja, ignorirajte nas ili, još bolje, pridružite nam se u našem pretjeranom jedenju.

via GIPHY

6. Ako povratimo u zahod, samo se pretvarajte da se ništa nije dogodilo

Da, opet smo pretjerale. To je ono što trenutačno najviše osjećamo. Ne treba nam netko tko će nas podsjetiti na to. Dakle, ako čujete zvukove povraćanja iz WC-a, samo se pretvarajte da nas nema i zanemarite incident.

Možda vas zanima Pinjata za odrasle: Umjesto bombona ispadaju bočice s omiljenim alkoholnim pićima Rubrika Life&style Life&style

7. Zagrlite nas kad počnemo plakati

Simptomi ubojitog mamurluka nisu piknik, ali osjećaj je kao prava depresija. Osjećamo se nevoljeno i samo želimo prespavati cijelu noć i onda još nekoliko godina sve dok sramota ne zastari i zaboravi se. Pa ako iznenada počnemo plakati, nemojte se prestrašiti ili zakolutati očima. Umjesto toga, zagrlite nas i recite da će sutra biti sve u redu.

via GIPHY

Photo: Shutterstock

Komentari 0