Life&style

Žene dijele apsolutno najgluplje savjete koje su im dali muškarci: "Biljku trebaš zalijevati vodom." Ha, baš!

  • Žene su na Twitteru podijelile najsmješnije savjete koje su im podijelili muškarci
  • Bilo da su im objasnili kako neke stvari funkcioniraju ili istaknuli očito, žene su ostale u čudu koliko neke izjave mogu biti - blesave 
  • I ne samo da ponekad napadaju zdrav razum, već se tiču toga kako muškarci vide žene. Pa evo kako stvari fukncioniraju iz muške perspektive...

Je li ti muškarac ikada dao neki savjet koji je toliko očit da ga ne bi trebalo ni spominjati? Možda si ga i ti dala njemu, nemojmo se zavaravati, ali ipak je vjerojatnije da on nešto tebi očito i nije doživio dok ga s time nisi suočila. S druge pak strane, muškarci misle da ti čine uslugu ako ti krenu objašnjavati život, i to samo zato što si žena.

E pa tako su žene na Twitteru podijelile svoja iskustva s muškim objašnjavanjem i neobične razgovore koje su vodili i nakon kojih su, blago rečeno, ostale u čudu. Evo kako muškarci objašnjavaju stvari i pomažu ženama bolje shvatiti svijet! "Daj da ti to objasni muškarac..."

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

1. "Upitao me koliko dugo sam trudna. A onda me, u istom razgovoru, upitao kad ću biti spremna obući bikini. Rekla sam mu da bih bila sretna ako ga obučem odmah na što je on bio užasnut."

2. "Rekao mi je kako bih trebala pravilno izgovarati ime lika kojeg sam glumila u već više od 700 epizoda."

3. "Da moj auto vozi na dizel. Dva su se stranca na benzinskoj željela uvjeriti da doista znam da trebam auto natočiti dizelom. Jer mi auto pokreće dizelski motor."

Seksistički nastrojeni muškarci najvjerojatnije imaju psihološke probleme, kaže znanost Možda vas zanima Seksistički nabrijani muškarci češće imaju psihičke probleme od onih koji nemaju takav stav, kaže znanost Rubrika Life&style Life&style

4. "Moju vlastitu knjigu. Bila sam na književnom festivalu, na mjestu gdje je bilo moje ime i gdje su bile kopije moje knjge. On ju je bio pročitao i došao je do mene, a zatim počeo objašnjavati zaplet i što to različite stvari simboliziraju. Da, znam, NAPISALA SAM JE."

5. "Kako funkcionira vojska. Bio je menadžer u trgovini Wal-Mart i nikad nije bio u vojsci. Ja sam bila, tada, i u tom trenutku sam nosila uniformu."

 | Autor: Shutterstock Shutterstock

6. "Na turniru u golfu mi je davao savjete i objašnjavao kako da ubacim lopticu u rupu. Pogledala sam ga. Nasmiješila sam se. Rekla: "Hvala." Onda sam zamahnula palicom i ubacila lopticu iz prve. Nije mi to bio prvi put čovječe!"

7. "Neurokirurg mi je objašnjavao što je sinestezija nakon što sam mu rekla da je imam. Ponovila sam mu da to sve znam jer je imam i napravila sam dokumentarac za BBC o tome. Objasnio mi je i drugi put."

8. "Frajer me u sportskom kafiću pitao znam li koji mi je tim na poleđini majice. Radila sam u uredu tog tima tada."

9. "Rekao mi je da ako me zanima neko pravno pitanje trebala bih se o tome više raspitati. Uputio me na jedan slučaj konkretno, Holmes v Winter. Ja sam Winter iz tog slučaja."

Inteligentne žene Možda vas zanima Je li istina da muškarci bježe od inteligentnih žena? Istraživanje je pokazalo da mogu 'proći', ali pod jednim uvjetom Rubrika Love&Sex Love&Sex

10. "Bivši mi je objasnio da ako mi mjesečnica ne dolazi svaki mjesec u vrijeme iste faze mjeseca, neredovita je. To što dolazi svaka 24 dana ne znači ništa, mjesec izgleda drugačije nego prošli puta i sigurno sam nešto drugačije jela."

11. "Što je žarišna duljina. On je glazbenik. Ja sam već jako dugo fotografkinja u velikoj medijskoj tvrtki i imam diplomu smjera "fotografija."

12. "Tata mi je rekao da je operacija oralne kirurgije bolnija od poroda. Pitala sam ga kako to zna. Naime, ja sam ta koja je uklanjala umnjake - i rodila. Samo kažem..."

13. "Doktor mi je jednom objasnio da ponekad kad si anksiozna zbog dečka, bole te prsa. To je samo anksioznost. Rendgen mu je pokazao da imam rupu na plućima i spontani pneumotoraks."

14. "Objasnio mi je španjolsku gramatiku jer je učio španjolski nekoliko mjeseci. Ja sam španjolski diplomirala, predavala ga, a imam i doktorat. I da, bio je u krivu."

15. "Kupila sam biljku i stajala u redu. Frajer je prošao kraj mene i rekao da je, kad dođem kući, prvo moram zaliti. Vodom. Evo, nisam to znala prije."

 

 

 

Photo: Shutterstock

Komentari 0