Life&style
Žena se požalila na Redditu jer joj muž baca tampone u smeće

Žena se pita je li prežestoko reagirala nakon što joj je muž bacio tampone jer se on 'ne osjeća ugodno'

  • Jedna žena se požalila na Redditu nakon svađe sa svojim suprugom
  • Naime, zabrinuta je da je pogriješila jer je vikala na njega nakon što joj je bacio tampone „jer se on ne osjeća ugodno kad ih ona koristi“
  • Sada brine da je možda bila preoštra prema suprugu

Jedna žena na platformi Reddit pitala je li pogriješila što je vikala kad joj je muž bacio sve tampone.

Mladi par u braku je tek dva mjeseca, a između njih je već izbio iznenađujući sukob.

Naime, 27-godišnja žena objašnjava da je tek nedavno počela koristiti tampone, jer je u prošlosti koristila uloške zbog zdravstvenih problema. Objašnjava i kako sada preferira tampone, rekavši da joj oni „funkcioniraju 10 puta bolje“, osobito kada je u pokretu.

Njezinom suprugu se, međutim, nije svidjela ta promjena.

Prema njenoj objavi, njezin suprug mrzi to što ona sada koristi tampone. Napisala je: „Nikad mi nije otkrio razlog osim što je samo rekao... ne osjeća se ugodno kad ih koristim.“

Piše da ju je zamolio da se vrati korištenju uložaka, ali mu je jasno dala do znanja da će sama odlučiti kako upravljati svojim tijelom.

Supruga tvrdi da je takav i po pitanju drugih stvari koje ona radi, ali on se obično na kraju „pomiri“ s onim što ona želi, pa je mislila da će i ova situacija biti slična.

Dakle, nije očekivala veliki otpor prema takvim osobnim izborima, ali ubrzo ju je čekalo iznenađenje.

via GIPHY

Počeo je bacati njezine tampone.

Kad je prvi put bacio neke od njezinih tampona, bila je uzrujana, ali je odlučila početi skrivati svoje nove tampone kako bi izbjegla svađu.
Međutim, pronašao je i nove tampone i bacio potpuno novu kutiju.

Na veliko čuđenje supruge, nije to otkrila sve dok ponovno nije dobila menstruaciju i nije imala tampone za korištenje zbog svog dragog.

Muž odbija obavljati kućne poslove i plaćati dio režija za svoj 'rođendanski mjesec' Možda vas zanima Muž je za rođendan od žene poželio mjesec dana "odmora" od kućanskih poslova i plaćanja dijela režija Rubrika Life&style Life&style

Zbog stresa i frustracije, rekla je da je „samo vikala na njega“ nakon što je priznao da ih je bacio.

Opisuje njegov argument u svom postu: „Tvrdio je da već znam što on osjeća u vezi s tim stvarima, a ipak sam odlučila da to i dalje zadržim. Rekla sam mu da nema pravo na to i da već jednom prijeđe preko toga.“

Dodaje da je, nakon što je to izgovorila, njezin suprug izgledao kao da će se rasplakati prije nego što je izašao.

Par još uvijek ne može postići dogovor.

Njezin je suprug ponovno načeo tu temu i rekao, po njezinim riječima, „Mi kao par trebali bismo uzeti u obzir nelagodu jedno drugoga“, dodajući da je, premda joj je rekao što osjeća u vezi s tamponima, „odbacila i vrijeđala ga i verbalno zlostavljala.“

Opet inzistira da prestane koristiti tampone, govoreći da ako ih mora koristiti, onda bi ih trebala koristiti kad on nije kod kuće.

Jasno je dala do znanja da neće pristati na te zahtjeve, ali se brine da je možda bila preoštra prema njemu. Napisala je: „Osjećam se loše zbog toga kako se sve odigralo“, i na kraju pita Reddit: „Jesam li otišla predaleko? Ima li on valjanu poentu ili ne?“

via GIPHY

Presuda: Nije A**hole

Korisnici Reddita odgovorili su ovoj ženi, a pritom nisu bili ljubazni prema njezinom suprugu, uglavnom uz odgovor da ženi mora biti dopušteno da sama upravlja menstruacijom.

Mnogi su bili istinski zbunjeni zašto bi mu to uopće moglo smetati, a njihove teorije samo su ih učinile sigurnijim da je u krivu.

"Jesam li to dobro upravo pročitala? Ne razumijem zašto ga je briga ako koristite tampone. Je li njegov penis manji od tampona i osjeća se ugroženo zbog toga?", bio jejedan od komentara.

Instagram za bebu Možda vas zanima "Jesam li u pravu što sam izbrisao Instagram račun koji je moja supruga otvorila za našu bebu?" Rubrika Life&style Life&style

U drugom komentaru ističe se da on prelazi sve granice time što je ogorčen zbog njezine nespremnosti da prestane, a da ne spominjemo bacanje njezinih proizvoda.

Druga korisnica ističe da ima puno zabrinjavajućih znakova u ponašanju njezina supruga i njihovoj dinamici kao para koji su jasni čak i iz ove kratke priče. Korisnica moli ženu da razmotri sve to i da bude sigurna da smije govoriti u svojoj vezi te da cijeni svoje osjećaje koliko i njezin suprug.

via GIPHY

Photo: shutterstock

Komentari 0